URNIK ZA MESEC JULIJ

Maj 1, 2014

 

Drage Mademoisellke,

 

v mesecu juliju bodo termini tečajev potekali

od 7.7. do vključno 1.8.2014.

 

PONEDELJEK

18:30 –> PLES OB DROGU statični drog – začetna stopnja

20:00 –> PLES OB DROGU statični drog – srednja stopnja

 

TOREK

18:30 –> PLES OB DROGU vrteči drog – srednja stopnja

20:00 –> PLES OB DROGU vrteči drog – začetna stopnja

 

SREDA

18:30 –> PLES OB DROGU statični drog – začetna stopnja

20:00 –> PLES OB DROGU statični drog – srednja stopnja

 

ČETRTEK

18:30 –> PLES OB DROGU statični drog – srednja stopnja

20:00 –> PLES OB DROGU statični drog – začetna stopnja

 

PETEK

18:30 –> PLES OB DROGU vrteči drog – začetna stopnja

20:00 –> PLES OB DROGU vrteči drog – srednja stopnja

 

link URNIK –> Urnik JULIJ – Mademoiselle plesni studio

Pridržujemo si pravice do spremembe urnika.

Ples ob drogu

Oktober 30, 2009

Ples ob drogu ali pogovorno ples na štangi je bil še nekaj let nazaj sinonim za striptiz klube in nočno življenje. Danes je to moderna, erotično in plesno obarvana oblika rekreacije, ki je obnorela ZDA in Kanado, vedno več ljubiteljev je tudi v Evropi in Avstraliji.

Za samozavest in zaupanje v lastno telo

Ples ob drogu odpira um in osvobaja družbo negativnih stereotipov o ženskah, ki uživajo v svojem telesu in čutnosti. To ni striptiz, temveč plesna umetnost, z izvirnimi elementi, plesnimi koraki in gibi na tleh, ob in okoli droga, vrtenjem na drogu in drugimi akrobatskimi figurami na drogu. Z vadbo ženska pridobi večji nadzor nad lastnim telesom, razvija svojo čutnost in izraža svoja čustva. Senzualni gibi ob drogu so lahko prava eksplozija estetizirane erotike, ki ženski vliva samozavest, da se tako počuti bolj svobodna in sproščena. Ples je namreč namenjen uživanju v osebnem, intimnem prostoru in odločitev, ali bo ženska plesala pred drugimi ali ne, pri tem odvrgla kakšen kos oblačila ali ne, je zgolj njena odločitev in prej izjema kot pravilo.

Prilagojena vadba

V letu 2009 smo tudi Slovenke dobile svoj plesni studio, v katerem se lahko naučimo plesa ob drogu. Sedaj je plesna rekreacija ob drogu dostopna vsem, ki so zavistno opazovali senzualne gibe mojstric te tehnike. Vaje so prirejene za vse starostne tipe in v vadbi lahko uživajo tako mladostnice kot ženske v zrelih letih. Seveda, vrata so odprta tudi za moške. Predhodne plesne izkušnje niso potrebne, prav tako ne predhodna fizična pripravljenost, saj jo pridobite z vadbo. Na prvo učno uro vadbe, ki sicer obsega več stopenj, lahko torej pride vsak. Vaj pa nikoli ne zmanjka in vedno se najde kakšen novi, težji element, celo takšen, ki se zdi povsem neizvedljiv. Zahtevnost vsake ure plesa na štangi se prilagaja sposobnostim posameznice in vsak plesno- akrobatski element se naučite postopoma. Priporočamo le udobna oblačila, kot so pajkice ali trenirka. Ob redni vadbi plesa ob drogu bo vaše gibanje postalo bolj nežno, elegantno in samozavestno, telo popolnejše, pri tem pa boste zagotovo občutili tudi notranje zadovoljstvo.

Teden odprtih vrat plesne šole Mademoiselle

September 18, 2009

Drage dame!

J_V_2186

Vabiva vas, da se nama pridružite na tednu odprtih vrat, ki bo trajal od 28.9. do 2.10.2009 v Ljubljani na Rudniku (Knezov štradon 92) za SuperNovo blizu Svet-a metraž!

Tečaji bodo potekali  od ponedeljka do petka ob 16h-17h, ob 17:30-18:30 ter ob 19h-20h. Priporočamo lahkotna in udobna oblačila, obutev so lahko mehki plesni copati, nogavičke ali pa ste kar bosi.

Vstop na posamezno vadbo je zaradi omejenega števila tečajnic možen le s predhodno prijavo na mail: info@mademoiselle.si ali po telefonu 040 829-421.  Prijava je možna le na en termin, torej določena ura na določen dan!

Veseliva se vašega obiska!