April 2014

April 3, 2014
Urnik za april velja od ponedeljka 31.3. do vključno 25.4. 2014—>>>URNIK za April 2014
Med 28.4. in 2.5. so prvomajski prazniki, ko bomo za vse, ki se ne boste odpravile na lepše, v Mademoiselle pripravili nekaj plesno športnih poslastic, saj je 29.4. mednarodni dan plesa!
 
April je v znamenju Chair dance-a in baleta, zato smo vadnino znižali za 15% in tako lahko Chair dance ali balet cel april obiskujete za samo 30€.
Za vse, ki bi hodile na kombinacijo Chair dance-a ali baleta s plesom ob drogu, pa smo vadnino znižali za 10% in jo tako v aprilu lahko obiskujete za 54€, namesto 60€.
 
Začetni termini plesa ob drogu so:
- torek ob 17.30 na statičnem drogu
- sreda ob 18.30 na statičnem drogu
- četrtek ob 17h na vrtljivem drogu
 
Spremljajte na naši fb strani (lajkajte, sharajte, komentirajte…) in naslednji mesec morda izžrebamo ravno vas.
 
Prijave so obvezne na vse tečaje, da ne bo prihajajo do nepotrebne gužve. Prijavo in vsa dodatna vprašanja nam pošljite na info@mademoiselle.si

Ples na štangi

Oktober 30, 2009

Ples ob drogu ali pogovorno ples na štangi je bil še nekaj let nazaj sinonim za striptiz klube in nočno življenje. Danes je to moderna, erotično in plesno obarvana oblika rekreacije, ki je obnorela ZDA in Kanado, vedno več ljubiteljev je tudi v Evropi in Avstraliji.

Za samozavest in zaupanje v lastno telo

Ples ob drogu odpira um in osvobaja družbo negativnih stereotipov o ženskah, ki uživajo v svojem telesu in čutnosti. To ni striptiz, temveč plesna umetnost, z izvirnimi elementi, plesnimi koraki in gibi na tleh, ob in okoli droga, vrtenjem na drogu in drugimi akrobatskimi figurami na drogu. Z vadbo ženska pridobi večji nadzor nad lastnim telesom, razvija svojo čutnost in izraža svoja čustva. Senzualni gibi ob drogu so lahko prava eksplozija estetizirane erotike, ki ženski vliva samozavest, da se tako počuti bolj svobodna in sproščena. Ples je namreč namenjen uživanju v osebnem, intimnem prostoru in odločitev, ali bo ženska plesala pred drugimi ali ne, pri tem odvrgla kakšen kos oblačila ali ne, je zgolj njena odločitev in prej izjema kot pravilo.

Prilagojena vadba

V letu 2009 smo tudi Slovenke dobile svoj plesni studio, v katerem se lahko naučimo plesa ob drogu. Sedaj je plesna rekreacija ob drogu dostopna vsem, ki so zavistno opazovali senzualne gibe mojstric te tehnike. Vaje so prirejene za vse starostne tipe in v vadbi lahko uživajo tako mladostnice kot ženske v zrelih letih. Seveda, vrata so odprta tudi za moške. Predhodne plesne izkušnje niso potrebne, prav tako ne predhodna fizična pripravljenost, saj jo pridobite z vadbo. Na prvo učno uro vadbe, ki sicer obsega več stopenj, lahko torej pride vsak. Vaj pa nikoli ne zmanjka in vedno se najde kakšen novi, težji element, celo takšen, ki se zdi povsem neizvedljiv. Zahtevnost vsake ure plesa na štangi se prilagaja sposobnostim posameznice in vsak plesno- akrobatski element se naučite postopoma. Priporočamo le udobna oblačila, kot so pajkice ali trenirka. Ob redni vadbi plesa ob drogu bo vaše gibanje postalo bolj nežno, elegantno in samozavestno, telo popolnejše, pri tem pa boste zagotovo občutili tudi notranje zadovoljstvo.

Teden odprtih vrat plesne šole Mademoiselle

September 18, 2009

Drage dame!

J_V_2186

Vabiva vas, da se nama pridružite na tednu odprtih vrat, ki bo trajal od 28.9. do 2.10.2009 v Ljubljani na Rudniku (Knezov štradon 92) za SuperNovo blizu Svet-a metraž!

Tečaji bodo potekali  od ponedeljka do petka ob 16h-17h, ob 17:30-18:30 ter ob 19h-20h. Priporočamo lahkotna in udobna oblačila, obutev so lahko mehki plesni copati, nogavičke ali pa ste kar bosi.

Vstop na posamezno vadbo je zaradi omejenega števila tečajnic možen le s predhodno prijavo na mail: info@mademoiselle.si ali po telefonu 040 829-421.  Prijava je možna le na en termin, torej določena ura na določen dan!

Veseliva se vašega obiska!