Že nekaj časa brskaš po naši strani in družbenih omrežjih, a še nisi zbrala poguma za obisk prve ure? Si zasledila naš dan odprtih vrat in razmišljaš, da bi se preizkusila v novem športu? Morda si prvič slišala za naš studio in bi ga rada spoznala od blizu? Dnevi odprtih vrat so ustvarjeni za vse, ki pred prijavo na prvi trening želijo videti, kaj sploh je vadba ob drogu, kaj lahko od nje pričakujejo in zakaj navdušuje toliko ljudi. Seveda pa dnevi odprtih vrat niso čisto identični rednim treningom. Kaj so tiste glavne razlike, ki jih moraš vedeti pred obiskom?

Dan odprtih vrat je namenjen spoznavanju s športom, trening pa treningu

Na dnevu odprtih vrat boš res preizkusila nekaj različnih elementov in dobila občutek, kako potekajo ure, ne boš pa trenirala v pravem pomenu besede, zato tudi rezultati po predstavitvi ne bodo takšni, kot po treningu (oziroma treningih). Izkoristi tisto uro, da vidiš, ali ti je všeč, kako je ura sestavljena, kakšen je studio, kako se znajdeš z novo vadbeno opremo (verjemi, na začetku se nobena ;)). Ne obremenjuj se s tem, kako ti grejo elementi, temveč bodi pozorna le na to, če v vadbi uživaš. Če je odgovor DA, se hitro vpiši na prvi trening.

Po dnevu odprtih vrat ne boš napredovala, s treninga v trening pa boš

Kot sem tipovedala že prej, čudežev ne pričakuj od sebe na prvi uri. Vse nore stvari, ki si jih morda že zasledila na Instagramu, Tik Toku, YouTubu ali kakšnem drugem omrežju zahtevajo vliko treninga, morda še več, kot si na začetku predstavljaš. Začni počasi in čez nekaj tednov boš zagotovo opazila napredek. Po eni uri pa ga kaj veliko ne more biti. :)

Na dnevu odprtih vrat so vsi bolj sramežljivih, na treningih pa se ustvari prava mala skupnost

Na dnevu odprtih vrat boš videla cel kup novih obrazov in zagotovo ne bo ozračje tako sproščeno, kot je na rednih treningih, ki jih obiskuješ z vedno istimi ”sovadečimi”. Z njimi se potem skupaj učiš, proslavljaš uspehe in se jeziš ob modicah. Ravno to je tisto, zaradi česar se vedno znova vračamo v studio. Ne verjameš? Preizkusi!

 

Mademoisellka