Kot sem ti že nekajkrat povedala, smo Mademoisellke prava plesna družinica. Če razmišljaš, da bi se z začetkom nove sezone vpisala na tečaj, ti lahko naštejem pet razlogov, zakaj te odločitve ne boš obžalovala in zakaj bo Plesni studio Mademoiselle postal tvoj drugi dom.

1. Ker pred prvim tečajem lahko obiščeš dan odprtih vrat
Kar je zelo pomembno, saj tako vidiš, kako treningi potekajo, kako izgleda studio in kaj sploh ples ob drogu je. Sicer se je težko odločiti že po prvem treningu, če je nek šport zate, a zagotovo boš kar hitro videla, ali ti ples ob drogu ustreza. Veliko plesalk, ki v studiu vztrajajo že več mesecev ali let, se je v ples ob drogu zaljubila že na prvem tečaju. Pa še brezplačni so :).

2. Ker se pri nas vedno nekaj dogaja
Naj gre za razstave, novoletne zabave, športne dneve, praznovanje rojstnih dni po treningih… Mademoisellke se skupaj zabavamo in to je nekaj, kar lahko dobiš le v povezani plesni družini, v kateri se ne družimo le na treningih, temveč tudi organiziramo kakšne športne dni, obisk toplic, se odpravimo na kakšen pole dance camp – nasploh se imamo super :).

3. Ker je ples ob drogu del našega življenja
Seveda imamo vse raznolike hobije, službe in druge (študijske) obveznosti, a ples ob drogu ni nekaj, kar ostane v studiu ko odidemo. Smo navdušenke in redno spremljamo vse od koreografij na internetu in socialnih omrežjih, do novih plesnih kompletkov in dresov. Pri nas boš zagotovo velikokrat izvedela kaj novega in se pridružila skupini, s katero boš lahko delila svoje navdušenje.

4. Ker se med sabo podpiramo
Tudi ko imaš slab dan, je vedno boljše, ko stopiš v studio. Delimo si nasvete, se podpiramo in tudi dobesedno podpiramo ko se učimo nove elemente, tako da nas ni strah padcev. Imamo najboljše trenerke, ki bodo s tabo vadile nek gib, dokler ti ne bo uspelo in ti ga razčlenile na mikrofaktorje, da ga boš

5. Ker smo super družba
Kar pa boš lahko videla šele, ko se nam pridružiš :). Zato se hitro prijavi na dan odprtih vrat, obišči že tradicionalno letno razstavo in postani del naše plesne družine.

 

Mademoisellka