V trenutku, ko se spoznaš z Ano Lukner, ugotoviš, da gre za resnično eno srčno, simpatično zvezdico, ki je popolnoma resnična in prizemljena. Ana tukaj in zdaj na tem planetu združuje podjetništvo, dobrodelnost in inspiracijo. To počne v vlogi inspirativne predavateljice, podjetnice, ki v Silicijevi dolini skrbi za nove inovativne projekte, da bi uresničili svoje vizije in postali podjetniške zvezde, ter kot pobudnica dobrodelne organizacije Anina zvezdica.

Kot ženskam nam Ana tako lahko predstavlja odličen zgled, da je tudi navidez nemogoče, mogoče. In to kljub dejstvu, da smo ženske v poslovnem svetu še vedno v ozadju in se moramo bolj in dlje dokazovati: dosegamo namreč nižje funkcije v organizacijah (v Silicijevi dolini je tako le 15 odstotkov žensk na višjih položajih, plače žensk so do 15 odstotkov nižje od moških za iste funkcije).

Zato se zdi Ani Lukner nujno, da se ženske med sabo povezujemo, se spoštujemo in se podpiramo, ne da velikokrat tekmujemo.

​Glede na opažanja Ana pravi, da se preveč rade primerjamo z drugimi (še posebej so družbena omrežja za to velika skušnjava) in želimo biti/postati nekdo drug. A ključno je, da postanemo me, me – same svoje. Da najdemo moč v sebi, namesto da jo iščemo zunaj sebe. »Ta junakinja tvojega življenja si ti,« pravi Ana Lukner

In če ne verjamete, da se vam ob poslušanju Aninih čudovitih misli naježi koža, predlagamo, da se prepričate same.

Če vam je bil prispevek všeč in želite še več tovrstnih vsebin (ki se že pripravljajo), se naročite na naš
e-novičnik, da vam nadaljnje objave o samozavestnih ženskah ne uidejo.

Še bolj pa bomo veseli, če boste z nami delili tudi vašo izkušnjo in s tem prispevali k ozaveščanju ter spodbujanju samozavesti pri Slovenkah.

Z deljenjem tega prispevka lahko tudi ti pomagaš k ozaveščanju žensk in krepitvi samozavesti Slovenk.​

Sprejmi se!
Povečaj svojo samozavest!
Prepričaj jih!