Ples ob drogu je način izražanja, način kako svoje misli, čustva in ženstvenost pretopiti v gibanje. Hkrati pa ples ob drogu predstavlja odlično vadbo za celotno telo, pri kateri se resnično zabavaš! Najbolj mi je všeč, da se v Mademoiselle studiu res super počutiš sprejeto, saj si del celotne skupnosti Mademoiselle, kjer ni neprijetne tekmovalnosti med udeleženkami, temveč je prisotno medsebojno sodelovanje in gojenje novih prijateljstev.

Ples ob drogu je včasih bila ena izmed tabu tem, rezerviranih bolj kot ne za nočne klube, vendar temu več ni tako. V zadnjih letih se je ples ob drogu razvil kot športna disciplina, ki je po svetu vsak dan bolj prisotna in priznana. Vedno več govora in spoštovanja pa pride z vsako uspešno plesalko ali plesalcem, ki občinstvu odpre oči in pokaže kompleksnost discipline. Menim, da se bo v naslednjih 10 letih samo še večal interes za ples ob drogu in da bo kmalu to tudi ena izmed disciplin na svetovno znanih športnih prireditvah.

K sprejetosti plesa ob drogu in priznavanju le tega kot športa pa sodelujemo vsi, ki nam ples ob drogu predstavlja del življenja, kot hobi ali pa kot tekmovalen šport. Prav zato sem vesela, da sem Mademoisellka in da sem del te zgodbe.