Obetavna mlada igralka, po izobrazbi teologinja, Anja Prusnik, je prijetna sogovornica, s katero se na temo samozavesti žensk mimogrede zapleteš v prijetno in poglobljeno debato, saj je to ena njenih priljubljenih tem. Kako tudi ne, saj je samozavest zagotovo osnovna sestavina, ki jo potrebuješ, da sploh prestopiš odrski prag, kaj šele, da pred številnim občinstvom izliješ svoja čustva, temačna ali strastna.

A Anja Prusnik je prepričana, da se moramo, če želimo postati bolj samozavestne, podati ravno tja, kamor nas je najbolj strah. Tam se skrivajo za nas največje lekcije.

Sicer pa Anji samozavestne ženske izžarevajo umirjenost, imajo še vedno del otroškosti, ki omogoča, da stvari doživijo v vsej pristnosti in se jim znajo začuditi. Prav tako je ena od lastnosti samozavestne ženske, da zna v ljudeh prepoznati njihove kakovosti in ljudi povezovati.

Nikakor pa samozavestne ženska ne sme pozabiti nase in poskrbeti za svoj notranji svet.

​»Pomembno je tudi, da zna združevati ‘being with her doing’, kot se v angleščini lepo poimenuje,« še dodaja Anja Prusnik.

V videu lahko prisluhnete še ostalim Anjinim besedam in nasvetom za dodatno dozo samozavesti.

​Če vam je bil prispevek všeč in želite še več tovrstnih vsebin (ki se že pripravljajo), se naročite na naš e-novičnik, da vam nadaljnje objave o samozavestnih ženskah ne uidejo.

Še bolj pa bomo veseli, če boste z nami delili tudi vašo izkušnjo in s tem prispevali k ozaveščanju ter spodbujanju samozavesti pri Slovenkah.

Z deljenjem tega prispevka lahko tudi ti pomagaš k ozaveščanju žensk in krepitvi samozavesti Slovenk.

​Sprejmi se!
Povečaj svojo samozavest!
Prepričaj jih!