Tokrat nam je v še posebno čast, da je naša sogovornica na temo samozavestnih žensk – največja plesna poznavalka in zagovornica ter voditeljica legendarne oddaje Parada plesa – Barbra Drnač.

​Barbra Drnač je hkrati velika borka. Nenazadnje je njena oddaja res pionirska na področju plesa in edina, ki še vedno ostaja in ohranja svojo kakovost. Poleg tega je Barbra ne le uspešno premagala raka temveč tudi o tem odkrito spregovorila v javnosti. Ob vsem tem pa Barbra ohranja svojo unikatnost in značilno podobo, ki je tako slikovita in živa, da sogovornika res inspirira. Zato so tudi njene misli na temo samozavesti še kako utemeljene in pomembne za celotno žensko skupnost.

​Barbra stavi na odkritost, saj pravi:

»Treba se je izraziti, biti takšen kakršen si in mislim, da te ljudje takega najbolje sprejmejo.«

​Po njenem mnenju je samozavestna ženska tista, ki je mirna in zadovoljna s svojim življenjem, saj je izpolnila svoje ambicije glede svojega življenja, družine, posla, študija, nematerialnih in materialnih dobrin. In kot preprosto povzame: »Samozavestna ženska je srečna in zadovoljna.«

​Slovenke se ji zdi, da smo bolj nagnjene k nesamozavesti, a se trudimo, da bi izgledale samozavestno: »Naša duša pa ni ravno samozavestna,« opaža Barbra Drnač.

Predvsem se moramo nehati obremenjevati z malenkostmi, ker si življenje tako čisto preveč ‘kompliciramo’: »Vzeti si ga je treba malo bolj na ‘easy’,« se nasmeji.

​Svetuje tudi obisk kakšne šole ali tečaja javnega nastopanja, saj je po njenem mnenju to vedno dobrodošlo, da izpilimo svoje izražanje. Priporoča pa tudi ples ob drogu.

Oglejte si video in naj vas njena energija navdahne skozi prispevek in nasvete, ki jih deli z nami.

Če vam je bil prispevek všeč in želite še več tovrstnih vsebin (ki se že pripravljajo), se naročite na naš e-novičnik, da vam nadaljnje objave o samozavestnih ženskah ne uidejo.

Še bolj pa bomo veseli, če boste z nami delili tudi vašo izkušnjo in s tem prispevali k ozaveščanju ter spodbujanju samozavesti pri Slovenkah.

Z deljenjem tega prispevka lahko tudi ti pomagaš k ozaveščanju žensk in krepitvi samozavesti Slovenk.

Sprejmi se!
Povečaj svojo samozavest!
Prepričaj jih!