Morda si že videla, da si bomo Mademoisellke v tem decembru privoščile kar dva tedna oddiha. Ja, dva tedna dopusta za naše mišice, našo kožo in tudi naše misli. Letos so namreč prazniki tako lepo padli v koledar, da bomo lahko izkoristile dva tedna za piškote, druženja v okrašenih mestih in vse druge praznične stvari. Se tudi ti že veseliš prostih tednov ali te skrbi, kako boš pred nastopom zdržala dva tedna brez treningov? Brez skrbi!

Vse treninge si že ali pa še boš nadomestila v prvih treh tednih decembra. Samo spomni se na prijavo dovolj zgodaj, da si še lahko zagotoviš mesto! Ker boš imela treninge skoncentrirane in tudi opravljene, te med dvema prostima tednoma ne bo mogla napasti slaba vest, hkrati pa boš ostala v super formi in prišla na treninge nazaj prijetno spočita. Te skrbi, da ne boš dovolj ponovila pred nastopom? Ker boš pridno ponavljala koreografije na prejšnjih treningov ni nobene možnosti, da bi vse pozabila med odmorom. Še več, spočita boš in zato na nastopu tudi bolje plesala. Pridno vadi prve tri tedne, posnemi koreografijo in med nastopom ne boš pozabila ničesar. Pa tudi če ti kaj ne bo šlo, ne boš ne prva, ne zadnja, ki se je na nastopu zmotila in zagotovo ne bo opazil nihče drug razen tebe.

Torej, prve tri tedne pridno obiskuj treninge, izkoristi učenje koreografije in novo obliko treningov, praznični čas pa rezerviraj zase, za svoje bližnje in imej tisti pravi praznični december!

 

Mademoisellka