Izhajam iz družine, kjer sta ples in glasba domača že od nekdaj. Ravno zaradi ljubezni do glasbe in gibanja sem v življenju obiskala že kar nekaj plesnih tečajev in ker rada preizkušam nove stvari ter izpopolnjujem svoje plesno znanje, sem se odločila, da se preizkusim tudi v plesu ob drogu. Zanj sem sicer izvedela že kar nekaj let nazaj in sem bila že takrat navdušena, vendar pa sem šele letos realizirala to željo.

Vesela sem, da sem začela hoditi na treninge plesa ob drogu, saj je to čisto nekaj novega in drugačnega zame in mi je v izziv. Na treningu se v meni prebudijo razne emocije, počutim se sexy in čutim senzualnost pri izvajanju gibov in seveda posebno zadovoljstvo ob tem, ko pravilno izvedem gib. Sem navdušena in se veselim vsakega svojega napredka, ker izgleda enostavno, ko pa preizkusiš , pa rabiš nekaj časa, da telo sprocesira določen gib in si ga zapomni. Veselim se vsega, česar se bom še naučila, ker že ko opazujem ostale, ki imajo več znanja in izvajajo že bolj zahtevne gibe, komaj čakam, da pridem na njihovo stopnjo. Pa tudi, ker vem kaj vse se da naredit, sem čisto fascinirana. :)

Vaš plesni studio mi je všeč in dobro se počutim, ko pridem na trening, saj je čutiti sproščenost. Všeč mi je, ker ste odprti za vprašanja in nanje tudi strokovno odgovarjate. Super se mi zdi, da organizirate tudi druženja izven plesnega studia (kot je bil organiziran piknik v Tivoliju – žal me ni bilo).

Pri treningu mi je pomembno, da mi inštruktorica pove, kaj moram izboljšati pri določenem gibu in razloži ter pokaže pravilno izvedbo le-tega. Takega načina dela se pri vas tudi poslužujete in to mi je všeč, saj se ne zadovoljim s polovičarstvom (všeč mi je, da nas pilite, da gib izvedemo čim bolj popolno).

Odkar sem začela obiskovati ples ob drogu se mi življenje ni spremenilo. Nisem spremenila prehranjevalnih navad, poskušala pa bom delati vaje za moč, kakor mi bo čas dopuščal, da bom na treningih lažje izvajala gibe. Karakterno pa sem že sicer zelo živahna :)