Bliža se čas, ko bomo po trgovinah iskali darila za naše bližnje in zagotovo se bomo vsaj enkrat vprašali: Kaj naj sploh kupim? Če tebi ljuba oseba obiskuje vadbo na drogu, ti bodo zagotovo prišli prav namigi, ki smo jih zbrali v tej objavi. Ne samo, da bo nad darilom navdušena, izogneš se temu, da bi za darilo oseba dobila ”nabiralec prahu”, tebi pa olajšamo iskanje po trgovinah in spletnih straneh v lovu za lepimi darili. S čim zagotovo ne moreš zgrešiti?

OBLAČILA ZA VADBO NA DROGU
Teh nimamo nikoli preveč! Z leti treningov jih pravzaprav potrebujemo vedno več, saj prvič, treniramo več, in drugič, že toliko zdelamo nekatere kompletke, da se lahko zgodi, da pokažemo kaj, česar ne bi želele. V primerjavi z nekaj leti nazaj je zdaj izbira ogromna. Če smo včasim morale izbirati med modeli treh znamk jih imamo zdaj več samo v naši mali Sloveniji. Če z nakupom želiš podpirati lokalne znamke, imaš odlično priložnost, saj je izbira res velika, prav tako pa imaš na voljo širok cenovni razpon.

MASAŽNI VALJČKI
Redko katera stvar se tako dobro prileže po treningu kot prijetna masaža. Zadnja leta so na trgu zelo priljubljeni ”foam rollerji”, valjčki s katerimi si lahko športniki zmasirajo telo po naporni vadbi. Torej predmet, ki bo koristil vsaki tečajnici vadbe na drogu. Popolno darilo za sprostitev!

BLAZINA ZA JOGO
Da raztezanje doma ni preveč neudobno, vsaka tečajnica vadbe na drogu potrebuje ”yoga mat”, blazino za jogo, na kateri se lahko doma udobno razteza, sprošča, vadi špage, stoje, mostove in podobne elemente. To blazino lahko najdeš v skoraj vsaki športni trgovini, tako da iskanje ne bo pretežko.

GRIP
Kaj bi me brez naših pripomočkov za boljši oprijem. Magnezij, ”gripi” v spreju, smola, nekaj od tega potrebujemo na čisto vsakem treningu. Včasih nam pa težave povzroča najti najustreznejši grip. Ene imamo težave s suho kožo pozimi, druge s potenjem poleti. Če nameravaš nekaj takšnega kupiti za darilo, malo povprašaj o treningih, težavah, ki jih ima tam, pobrskaj po internetu za najboljši grip za to težavo in problem je rešen! :) Prej, kot če bi se raziskovanja lotile same!

Seveda ta spisek ni dokončan! Naslednji teden se ti oglasim z nadaljevanjem seznama daril, zato nujno pokukaj na Mademoisellkin blog čez en teden!

 

Mademoisellka