Kot obljubljeno se oglašam z nadaljevanjem seznama daril za tečajnice vadbe na drogu. Ker sem prepričana, da božiček še ni našel vseh daril in napolnil košare do konca, sem prepričana, da še nisem prepozna. Kaj se torej še skriva na mojem seznamu?

KOLENČNIKI
Pa ne taki, za odbojko, čeprav smo zagotovo vse začele z njimi. :) V ponudbi po svetu zdaj najdeš kolenčnike, posebej prilagojene vadbi na drogu, ki ne bodo zmanjševali oprijema, pa še lepo bodo videti! Najdeš jih tudi pri slovenski znamki Poledancerka.

PETKE
Če je oseba, za katero iščeš darilo, vsaj pokukala v svet ”exotic pole” in je nad njim navdušena, ne moreš zgrešiti s petkami! Naši pripomočki, ki naredijo noge astronomsko dolge, in nas navadijo, da 10 centimetrov visoka peta ni nič, bodo navdušili vsakogar. V trgovini jih sicer ne boš našla, na spletu pa je ponudba zelo dobra.

PAJKICE
Teh ni nikoli preveč. In tudi težko jih ni najti. Športne pajkice nam ne pridejo prav le za vadbo na drogu, temveč pri vseh športnih aktivnostih, včasih pa so tudi najudobnejše oblačilo za poležavanje doma.

TEČAJI IN DELAVNICE
Pri teh se raje prej dobro pozanimaj, da kupiš tisto, kar redno obiskuje oz. kar ji najbolj ustreza. Darilni boni pa so vedno dobra rešitev, če ne želiš preveč očitno spraševati. :)

VSAKODNEVNA ”POLE DANCE” OBARVANA OBLAČILA
Na spletu najdeš cel kup znamk, ki majce porišejo z zabavnimi ilustracijami, povezanimi z vadbo na drogu. Pozor, če še ne treniraš in biš brskala po teh straneh, te morda prav te ilustracije prepričajo, da se končno preizkusiš v vadbi na drogu.

Sem mogoče kaj pozabila? Zagotovo! Seznam pa je vsako leto daljši, saj je na voljo vedno več stvari, ki nam pridejo prav pri naši najljubši vadbi. Pa veselo nakupovanje! :)

 

Mademoisellka