Darilni bon

NAJBOLJŠE DARILO

Iščeš posebno darilo?
Izberi darilni bon za mesečni tečaj vadbe na drogu.

Obdarite jo z možnostjo sprostitve, zabave, gibanja in novo izkušnjo.

Naročilo

KAKO POTEKA

Ker vsak darilni bon pripravimo posebej za vas in vašo obdarjenko, potrebujemo čas za izdelavo vašega naročila, prosimo vas, da svoje naročilo oddate predčasno.

Naročilo: Naročilo darilnega bona za želeno storitev Studia Mademoiselle lahko pošljete bodisi po elektronski pošti na e-naslov: info@mademoiselle.si bodisi ga oddate osebno v času uradnih ur, na sprejemnem pultu/ recepciji Studia Mademoiselle, Savska cesta 10, 1000 Ljubljana. Naročilo naj vsebuje ime in priimek obdarjenke in pripišite izbrano storitev.  

Storitev: Izberete lahko mesečni tečaj vadbe na drogu, ki vsebuje 1x tedenski obisk (4 vadbe), 2x tedenski obisk (8 vadb), 3x tedenski obisk (12 vadb). Na voljo je tudi možnost izbire individualne ure vadbe na drogu. Cenik

Če potrebujete pomoč pri izbiri, vam z veseljem svetujemo.

Darilni bon za enkratno uro ali poskusno uro ne izdajamo. Veljavnost bona za mesečni tečaj je za čas štirih mesecev od datuma nakupa, upoštevajoč princip delovanja studia po obdobju razpisnih mesečnih urnikih. Ob nakupu individualnih ur je veljavnost omejena na čas dveh mesecev od datuma nakupa, upoštevajoč princip delovanja studia po obdobju razpisnih mesečnih urnikih.

Plačilo: Naročnik prejme predračun za plačilo, v povratnem e-sporočilu pošlje potrdilo o plačilu in darilni bon gre v izdelavo.

Prevzem: Naročnik darilni bon prejme v PDF obliki na elektronski naslov.

Splošno: Darilni bon je dokument, ki ga Orion Plus d.o.o., Brankovo 4A, 1315 Velike Lašče, izda proti plačilu v obliki listine katerega je v skladu s splošnimi pogoji dolžan sprejeti namesto plačila navedene storitve. Ob nakupu darilnih bonov kupec prejme račun. Z objavo teh splošnih pogojev je vsak kupec seznanjen, da z nakupom darilnega bona sprejema te splošne pogoje ter način poslovanja z darilnimi boni, kot je opredeljeno s temi splošnimi pogoji, ki so v skladu z obligacijskim zakonikom in zakonom o varstvu potrošnikov.

Vsak darilni bon pripravimo posebej za vas in vašo obdarjenko. Zato je potrebno darilni bon naročiti predhodno, pridržujemo si pravico za predhodno naročilo vsaj 72 ur (3 delavne dni) pred želenim prevzemom oziroma tega lahko pripravimo naslednji dan od časa naročila v kolikor je to v naši zmogljivosti. Darilni bon je izdan kupcu v trenutku, ko je bilo zanj opravljeno plačilo. Darilnih bonov predhodno ne izdajamo. Storitev lahko obdarjenec koristiti samo z izkazom osebnega dokumenta. Darilni bon je potrebno unovčiti v času njegove veljavnosti, ter upoštevati pogoje koriščenja, ti podatki so navedeni na darilnem bonu. Obveznost Orion Plus d.o.o. iz darilnega bona preneha, ko darilni bon sprejme kot plačilo za storitev, s potekom veljavnosti darilnega bona ali če darilni bon postane neveljaven iz razlogov iz teh splošnih pogojih. Imetnik darilnega bona nima pravice do izplačila vrednosti darilnega bona v denarju. V primeru, da je vrednost nakupa storitve višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. Če je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, se razlika do polne vrednosti bona v gotovini ne vrača. Darilni bon ni prenosljiv. Darilni boni, ki so bili izdani za namene žrebanj, nagrad ali promocijskih daril ni možno menjati za druge storitve. V primeru, da obdarjenec storitev ne mora koristiti zaradi zdravstvenih težav ali poškodbe mora obdarjenec pisno javiti na info@mademoiselle.si in predložiti zdravniško potrdilo o bolezni ali poškodbi. Na podlagi zdravniškega potrdila v kolikor gre za lažjo bolezen se po dogovoru veljavnost darilnega bona lahko podaljša do največ dva meseca od časa prenehanja veljavnosti (po mesečnem urniku). V kolikor na podlagi zdravniškega potrdila razvedeti, da koriščenje storitev ni mogoče je dogovor o prenosu darilnega bona na drugo osebo mogoč s predhodnim dogovorom. Darilni boni, ki so izdani z namenom promocije, dobrega odnosa s poslovnimi partnerji, oziroma je storitev iz katerega drugega razloga podana iz strani izdajatelja darilnega bona in s tem storitve, podjetja Orion Plus d.o.o. za namene nagradne igre in drugih podobnih aktivnosti si podjetje Orion Plus d.o.o. pridružuje pravico, da pogoje o času veljavnosti, kot tudi druge pogoje spremeni oziroma prilagodi. Obdarjenec upošteva osnovna določila navedena v tem odstavku o koriščenju storitev, če to ni bilo določeno drugače ob izdaji darilnega bona.

Ljubljana, dne 13. 4. 2023