Vabimo vas na fotografsko razstavo
PLES OB DROGU V NARAVI »POLE DANCE IN NATURE«

ki bo na ogled v torek, 30.8. od 19. do 21. ure v prostorih plesnega studia Mademoiselle,
na Tržaški cesti 36, 1000 Ljubljana.

Zaradi še vedno močnih predsodkov družbe se borimo, da bi predsodke razbili saj gre pri plesu ob drogu za umetniško športno veščino.

Želimo nadaljevati kar smo pričeli in še naprej navduševati, razbijati predsodke in krepiti samozavest deklet. Tokrat smo ponovno v sodelovanju s fotografom Boštjanom Gunčarjem in kar 12 Mademoisellk v vlogi modelov, postavili samostoječi drog v naravo. Kje vse so nastajale dih jemajoče fotografije vam bomo razkrivali v nadaljnjih objavah.

Z letošnjo razstavo želimo spo…mniti, da je lepota povsod okoli nas, le vzeti si moramo čas, da jo opazimo. Narava pa je tudi naša velika učiteljica, saj nas med drugim uči tudi, da moramo sprejeti svojo lepoto. Pomembno je, da vsak odkrije to svojo naravno lepoto.
Sporočilo razstave je tako, da mora vsak sprejeti svojo naravo in biti zvest samemu sebi, le tako lahko zažari v vsej svoji lepoti. Narava nikoli ne poskuša biti nekaj, kar ni. ‘Sprejmi se’ je namreč tudi naš slogan studia Mademoiselle, ki je nastal na podlagi ugotovitev na treningih, da je največja ovira do uspeha (predvsem pri ženskah) pomanjkanje samozavesti in sprejemanje sebe ter svojega telesa.

Na dan razsave izide tudi istoimenski koledar za leto 2017, program pa bo popestril nastop naše inštruktorice Lucije

Spremljaj na Facebooku.
Prijavi se na naše e-novičke