Telesna vadba mi je že od nekdaj pomenila sprostitev, druženje in kot rezultat dobro počutje.

Uživam, ko se naučim česa novega, premagujem samo sebe. Zraven teka, plavanja, tenisa, plezanja, joge sem iskala nov izziv. Odločila sem se, da preizkusim ples ob drogu in ugotovila, da vsebuje toliko različnih elementov. Povezava med telesom, umom, sprejemanjem sebe, občutenjem glasbe in pozitivno vzdušje me je v plesnem studiu Mademoiselle takoj navdušilo.

Na prvi trening sem prišla sicer polna pričakovanj, saj sem dolgo spremljala različne kanale na Instagramu in Youtubu, kjer vrhunske plesalke izvajajo dih jemajoče elemente. Vedela sem, da prvi dan ne bom tako dobra kot one, vendar se nervozi nisem mogla ogniti. Kaj, če to res ni zame in tega ne bom zmogla, plesalka vendar res nisem…

Kot čisto začetnico me je Tinin pristop pomiril, na prvi uri je sprostila vso napetost in razložila, da se vse zgodi ob svojem času, za vsako telo različno.

Ker sem študentka, mi ples predstavlja predvsem sprostitev in čas, ki ga namenim sebi. Najpomembnejša mi je pozitivna atmosfera v zelo lepo urejenem studiu in raznolikost čudovitih žensk, ki tja prihajajo. Tudi majhna skupina mi ustreza, saj se tako med sabo tudi spoznamo in poklepetamo, pa tudi bolj intimno je.

Zelo želim čim bolj napredovati, ker sem po dveh dobrih tednih obiskov ugotovila, da sem se našla. Zato je dobro poizkusiti kaj novega! Moj cilj je z vztrajnostjo predvsem oblikovati telo in se naučiti zahtevnejših elementov.

Po treningu komaj čakam naslednji trening!