Eden najboljših občutkov je, ko na treningu slišiš: “Jaaaa, bravo, to je to!” To je Tina, ki navdušeno kriči, ko ti končno uspe nekaj na treningu, za kar si bil že prepričan, da ti nikoli ne bo. Tina je tiste vrsta oseba, ki je vedno nasmejana, vedno je polna zanimivih zgodbic in seveda energije, s katero poskrbi, da vsi uživamo na treningu in nikomur nikoli (ampak res nikoli!) ne da misliti, da česa ni sposoben.

Pa to niso edini razlogi, zakaj je ples v Mademoiselle studiu vedno užitek. Iz treninga v trening opažam napredek in sem nase vedno ponosna po koncu treninga. Ko komu povem, da treniram ples ob drogu, je njihov odgovor pogosto “Joj, jaz pa tega sigurno ne bi mogla!”. Tudi sama sem zase tako mislila, a se vsakič znova prepričam, da sem zmožna še veliko več, kot sem si kadarkoli mislila in to mi vliva samozavest.

Ne smem pa seveda pozabiti na najbolj prisrčno bitje v studiu (in verjetno najbolj priljubljeno) – Grinch! Največje veselje je, ko se nam pridruži na treningu, še večje pa, če si izbere ravno mojo brisačo za počivanje.