Za tečaj vadbe na drogu sem se odločila, ker sem iskala nov hobi, nov način rekreacije. Začeti z vadbo na drogu sem si želela že veliko prej, vendar nikoli nisem imela pravega poguma, nato pa sem se vendarle odločila, da je to prava stvar zame in da moram nedvomno poskusiti.

Pred vpisom sem seveda preverila ponudbo več studiev in se naposled odločila za studio Mademoiselle, ki je najbolj pritegnil mojo pozornost. Ta studio sem izbrala zaradi njihovih dolgoletnih izkušenj s poučevanjem vadbe na drogu, velike možnosti izbire terminov in ugodne cene, še posebej dodatnih ugodnosti, ki jih uživaš kot članica studia. Zavrtela sem številko studia, na telefon se mi je oglasila Tina, ki je že po telefonu delovala zelo prijetno in je na meni takoj pustila izredno pozitiven vtis. Po poskusni uri se je ta vtis še dodatno utrdil, saj je Tina res prijetna oseba ter odlična in izkušena trenerka, z izjemno profesionalnim in pozitivnim odnosom. Prav tako prijetne so tudi ostale inštruktorice. Odkar sem prvič stopila v studio Mademoiselle, sem se tam počutila sprejeto in sproščeno. Vse tečajnice prav tako prispevajo k čudovitemu vzdušju, ki te vsakič znova vabi, da se z veseljem vrneš nazaj.

Tečaj vadbe na drogu mi je vlil ogromno samozavesti, super je, ko vidiš svoj napredek. Zame osebno je bil začetek sicer težji, saj sem bila precej nesamozavestna, napredek pa je bil sprva bolj počasen. Izjemno vesela sem, da nisem obupala in sem vztrajala dalje, saj je vadba na drogu kmalu postala moja najljubša športna aktivnost.

Vsem, ki razmišljajo, da bi začele s plesom oz. vadbo na drogu, toplo priporočam, da resnično poskusijo. In predvsem, da ne obupajo kljub morebitnim težkim začetkom. In naj se sliši še tako patetično – iz lastne izkušnje lahko potrdim, da bo to morda zanje postala ena najboljših odločitev, ki so jih kdaj sprejele.