Nikoli nisem marala fitnesa, saj ne prenašam najbolje gruče ljudi, pri katerih se ti zdi, da vsakdo spremlja tvoj najmanjši gib (pa čeprav jih v resnici bolj malo zanimaš). Tako sem se odločila preizkusiti nekaj novega, nekaj kar bi me morda bolj pritegnilo kot le pretegovanje mišic na napravah, kjer pojma nimam, kaj počnem in mi po desetih minutah postane dolgčas (in bog ne daj osebnega trenerja, ki pa res mora gledati skoraj vsak tvoj gib :)).

Pri Mademoiselle mi je všeč, da so skupine majhne, da si dejansko sprejet in je vzdušje sproščeno in domače. ‘Šefica’ vedno dobre volje še dodatno doprinese k samem vzdušju skupine, se ti vedno individualno posveti in ti pomaga.

Priznam, da sem na začetku prišla morda malo skeptična, prva ura je bila tudi precej naporna in sem vztrajala zgolj, ker je bil mesec treninga že plačan (običajno sem bolj lenoba in se izogibam telovadbi, če se le da ). Vendar uro po uro je bilo lažje in po skoraj pol leta sem še vedno tu. Same vaje so zelo zanimive, no ok, od začetka mogoče ne še toliko, ker je kar nekaj korakanja (ter seveda veliko modric). Vendar potem, ko se enkrat začneš vrteti, ko se držiš samo na rokah in te kar nese okoli droga, te prevzame adrenalin in kar poskušaš in poskušaš ponovno, dokler se ti na koncu že ne zvrti.

Mislim, da bi lahko se vsaka punca, ki ne prenaša najbolje javnosti in nekih nesmiselnih, ponavljajočih se gibov (a.k.a. dvigovanje uteži, itd.), hkrati pa si želi oblikovati postavo, pridobiti kondicijo ter tudi kakšno mišico več, za kakšen dan ali dva preizkusila v plesu na drogu :).