Zanimiv je primer Jerice Urbančič, ki kot direktorica marketinga deluje v poslovnem okolju, v fintech industriji, v startup podjetju MBILLS, kar zahteva od nje profesionalnost, uglajenost, elegantnost, ženstvetnost… Na drugi strani pa dela kot nogometna trenerka, kar zahteva od nje popolnoma drugačen, bolj športen, pristop.

​»Nekaj časa sem se bojevala z dilemami, kako paše skupaj, da pridem v petkah in se preobujem v kopačke ter vzamem nogometno žogo, saj gre za dve res skrajni nasprotji,« se smeji Jerica Urbančič, ko opisuje svojo nenavadno, a zanimivo, situacijo.

​»Samozavesti med sodobnimi ženskami in mladostnicami je premalo, prav tako se premalo govori o tem in se jih ne spodbuja dovolj.«

Na podlagi izkušenj je mlada marketing managerka Jerica Urbančič naposled ugotovila, da če res vztrajaš in stojiš za tem, se ti tudi okolica prilagodi in sprejme, da si drugačen, poseben. Na dolgi rok pa vidijo, da lahko delaš dobro in si pri tem uspešen.

»Samozavesti med sodobnimi ženskami in mladostnicami je premalo, prav tako se premalo govori o tem in se jih ne spodbuja dovolj,« meni Jerica Urbančič.

Kaj je vzrok, da do tega prihaja, in kateri dve sestavini moramo dodati ali okrepiti, pa Jerica Urbančič navaja v video prispevku, ki si ga lahko ogledate.

Če vam je bil prispevek všeč in želite še več tovrstnih vsebin (ki se že pripravljajo), se naročite na naš e-novičnik, da vam nadaljnje objave o samozavestnih ženskah ne uidejo.

Še bolj pa bomo veseli, če boste z nami delili tudi vašo izkušnjo in s tem prispevali k ozaveščanju ter spodbujanju samozavesti pri Slovenkah.

Z deljenjem tega prispevka lahko tudi ti pomagaš k ozaveščanju žensk in krepitvi samozavesti Slovenk.

Sprejmi se!
Povečaj svojo samozavest!
Prepričaj jih!