Bliža se čas obdarovanj. Mesta so že okrašena, trgovine so založene s prazničnimi dekoracijami in procent čokolade v obliki smrečic in Božičkov v trgovinah se vztrajno povečuje. Samo še postavimo smrečico in okrasimo stanovanje, pa bo že novo leto. Vse kar manjka je še prvi sneg in darila, ki jih bomo postavili pod prej omenjeno novoletno oz. božično jelko. Če iščeš ta pravo darilo za prijateljico, punco, sestro, mamo, hčerko, ženo ali katerokoli drugo osebo v tvojem življenju, ki pleše ob drogu, imaš pred sabo super vodič, ki ti bo olajšal božične nakupe. In seveda je ta vodič tudi učinkovit pripomoček za vse druge praznike.

Oblačila, gamaše, pajkice…

Tako kot nekateri nimajo nikoli dovolj čevljev v omari, me nimamo dovolj kompletkov in dresov za ples ob drogu. Več o nekaterih izmed mojih najljubših znamk sem pisala nedolgo nazaj (link: https://mademoiselle.si/blog/mademoisellka-gre-po-nakupih)). Če ne veš številke ali pa točno, katerega modela bi se najbolj razveselila, pa imaš ponekod na voljo tudi bone.

Čevlji

Če sem že prej omenila čevlje… no tudi me smo navdušene nad čevlji. Takšnimi z najmanj 12 cm peto, po navadi pa začnemo kar tam pri izredno visokih platformah in 15 cm peti, v kateri velikokrat bolje hodimo kot v običajnih čevljih. Izbira je seveda ogromna, nismo pa prav hudo izbirčne.

Pripomočki za treninge

Tu gre za razne oblike magnezija, od tekočega do raznih gripov, steklenice za vodo ki so obvezen pripomoček na vsakem treningu, ogromno torbo v katerih tovorimo vse zadeve v studio, dnevnik za zapisovanje vseh elementov… vse to nam namreč vedno prav pride.

Pripomočki za zdravljenje posledic treningov

Nujna stvar na naši nočni omarici je arnikina krema za zdravljenje modric, ki jih pridelamo na vseh naših treningih in se jih sicer prav nič ne sramujemo. Potem so tu profesionalne masaže, ki nas po napornih treningih ravno prav sprostijo in smo ponovno pripravljene na nove izzive.

Treningi

Naj gre za mesečne treninge ali razne delavnice, nikoli ne bomo rekle ne dobri priložnosti, da se dobro razmigamo in se naučimo na kakšni delavnici kaj novega. Ne glede na vse so treningi kar velik strošek, ki pa se mu ne moremo odpovedati.

Knjige

Tudi o tem sem ti že veliko povedala zadnjič (link: https://mademoiselle.si/blog/ples-ob-drogu-za-knjizne-molje) , in mislim, da je knjiga o plesu na drogu popolno darilo za hladne zimske dni, ko se skrivamo pod snegom.

Drog

Mislim, da tu ne potrebujem drugih besed, saj je to nekaj, kar bi vse rade imele v svojem stanovanju ali hiši. In seveda prostor zanj.

 

 

Mademoisellka