In zakaj ti je lahko žal, če si zabavo zamudila ;). Vsakoletna novoletna zabava Mademoisellk je postala že tradicija. Decembra pridno vadimo naše koreografije, da jih bomo lahko v polnem sijaju pokazale na zabavi in se malo pohvalile z elementi, ki smo se jih na treningih naučile. Letos ni bilo nič drugače in mnenja sem, da so koreografije vsako leto boljše! :) Ne samo, da me napredujemo z leta v leto, koreografije so vsako leto bolj žive, imajo ogromno karizme, dinamičnosti, nasploh vsega, kar dobra koreografija potrebuje. Mademoiselle plesna družina pa je vsako leto večja in lepo je videti, koliko novih plesalk se pridruži, se pusti začarati plesu ob drogu in nadaljuje z leta v leto svojo plesno pot.

Kot ponavadi ni manjkalo dobre hrane! Kljub temu, da je veseli december za nami in imamo posledično še poln želodec sladkih jedi se odličnim sladicam in prigrizkom nismo mogle upreti! Če nisi poskusila kokosovih kock in mini čoko sladic z borovnicami ti je lahko žal! :D

Zabava se seveda ni končala po nastopih, saj je prišel čas za klepet, fotografije na drogu in nazdravljanje na odlično opravljene nastope. Vsa trema, ki nas je težila pred nastopi, je odšla daleč stran, studio je napolnila dobra volja in smeh. To je tisti del zabave, ko se lahko res sprostimo, in vidimo, kako povezane smo, ne samo znotraj ene skupine, ampak znotraj celotnega studia. Skupaj smo ustvarile veliko lepih spominov, ki nas še dodatno motivirajo za obiskovanje treningov. Videi in fotografije elementov namreč niso največja motivacija za napredek. Največja motivacija je treniranje v takšni plesni družini, kot jo imamo v Mademoiselle. In to je ena najboljših stvari, ki jih lahko najdemo v življenju :).

 

Mademoisellka