Priznajmo, naša plesna oblačila so velikokrat čisto prelepa, da bi jih nosile samo za treninge. Tu ne govorim le o pajkicah, ki jih zagotovo nosiš tudi za druge športne aktivnosti, kot so sprehodi, tek, joga, fitnes…nasploh za vse kar rada počneš v prostem času. V pajkicah sem tudi že enkrat odšla v službo, pa ni noben opazil, da sem bolj športno oblečena! Tudi majice za ogrevanje, ki so zadnje čase vedno bolj popularne, so tako lepe, da bi jih bilo škoda nositi samo za treninge. In v večini primerov sploh niso videti športno. Spisek pa se ne konča tu! Obstaja še cel kup načinov za nošenje oblačil in kompletov za ples ob drogu!

Prvi je morda zelo očiten – kot kopalke! Priporočam ti, da pri znamkah preveriš, ali lahko nosiš top in/ali hlačke tudi kot kopalke, če se lahko v njih kopaš, če je material občutljiv na sonce…in če so kompletki mišljeni tudi kot kopalke, se poleti sploh ne boš rabila ukvarjati z oblačili za na plažo!

Potem so tu bodiji. Ko se sprehajam po trgovinah, opazim vedno več bodijev in dresov. Če imaš že enega v omari, bi bilo škoda, da ga ne bi izkoristila! Obleči bodi z odprtim hrbtom, kavbojke in visoke pete – popolna kombinacija tako za večerjo, kot za zabavo s prijateljicami. Nihče ne bo opazil, da si oblečena v športen dres, saj podobne lahko zadnje čase kupiš res povsod, tvoj je pa še bolj uporaben, saj ga nosiš tudi za treninge.

Zadnja stvar so pa kratki topi – ”crop tops” so tako kot bodiji zadnje čase dosegljivi v vsaki trgovini. Morda se sploh ne zavedaš, ampak par jih imaš že doma :). Škoda je, da takšen lep top skrivaš in ga nosiš samo na treningih, zato ga obleči za poletno zabavo ob morju, kombiniraj ga s srajčko ali jakno…možnosti imaš res ogromno in najdeš jih praktično v vsaki reviji :).

Upam, da sem s tem odgnala tisti zoprni občutek, ko odpremo omaro, in ne najdemo nič za obleči :). Včasih moraš samo pogledati v predal z oblačili za ples ob drogu…

 

Mademoisellka