Kaj plesalka ob drogu vedno potrebuje v torbi, da nikoli ničesar ne pozabi doma? Na vprašanje bi lahko zelo preprosto odgovorila – listek, na katerem imaš zapisane vse potrebščine za trening. Žal stvar ni tako preprosta, sploh če si takšna kot jaz in vedno na hitro vse vržeš v torbo. Če si bolj organizirane sorte, potem ne potrebuješ nič več. V nasprotnem primeru pa si poglej nekaj mojih nasvetov. Ker sem večna pozabljivka, imam nekatere stvari preprosto vedno s sabo in (večinoma) pridem na trening v celoti opremljena.

Torej, prva stvar, ki jo potrebuješ, je elastika za lase. Lahko jo spraviš kar v denarnico in jo imaš pri roki tudi kadar menjaš torbe in nahrbtnike. Poleg treningov je zelo priročna ko imaš “bad hair day”:).

Če imaš možnost imej s sabo tudi vedno majhen magnezij, lahko tudi borovo smolo. Ali pa vsaj v bližini torbe, ki jo potrebuješ za trening. Magnezij ni ravno najbolj običajna športna oprema in ga v naglici lahko zato hitro pozabiš, če ga vedno nosiš s sabo, ga pa lahko uporabiš tudi za spontane “street pole” slike, ko hodiš po mestu ali parku.

V primeru, da si res zelo pozabljiva, si vsaj v eno torbico spravi kratke hlače, ali pa kar boksarice. Tako, čisto za vsak slučaj, če pozabiš na plesno opravo. Majice so namreč lahko tudi bolj običajne, brez kratkih hlačk pa boš na treningu mrzla. Enako velja za nogavičke (rezervnih nogavic boš vesela tudi, ko ti dež premoči čevlje;))

Za vse oboževalke štoparskega vodnika po galaksiji sem želela dodati še slavno “always carry a towel with you”, ampak se mi pri večini torb to ne izide:). Tako da ta nasvet spusti, a si zapomni – če se ti zdi torba malo preveč prazna, zagotovo manjka brisača:).

Pa ne pozabi telefona in dovolj prostora na njemu, saj drugače ne boš mogla posneti vseh novih elementov in kombinacij!

 

Mademoisellka