Noben mesec ni tako družaben in zabaven kot december. Prednovoletne zabave, vabila na kuhančka in lučke, nakupovanje daril, okraševanje prostorov, spontani obiski…pestro obdobje. Včasih težko rečeš ne zabavnemu vabilu, sploh ko se zbere kakšna večja skupina, kar pa lahko pripelje do spuščanja treningov in padca iz ustaljenega ritma. Kako lahko potegneš največ iz obeh strani, tako treningov kot prazničnih druženj? Beri dalje :)

Druženja, ki jih organiziraš, ali pa imaš vsaj velik vpliv na termin, planiraj ob dnevih, ko nimaš treningov. Seveda je včasih to lažje reči kot storiti, a zagotovo boš tako lahko obiskala kakšen trening več, kot če niti ne poskusiš.

Velik bonus so tudi večerna druženja. Če imaš trening kadarkoli popoldne, se lahko vseh zabav in druženj ob kuhančku udeležiš po treningu! S sabo samo vzemi osvežilne robčke, deodorant, lahko še malo ličil, in si pripravljena!:) Potrebuješ le še malo večjo torbo.

Izkoristi praznike! V Mademoiselle namreč med 24. in 2.1. nimamo treningov. Takrat si daj duška, pojdi na vsa spontana srečanja brez slabe vesti in uživaj. Če ti je pavza predolga, malo pomigaj doma, na drogu, če ga imaš, malo se raztegni, naredi kakšno vajo za moč. Če ti paše lenariti, lenari in daj telesu zaslužen počitek.

Predvsem pa…ne sekiraj se preveč. Lahko se zgodi, da boš zaradi kašnega druženja s prijatelji spustila trening, saj bo to “edini dan v decembru, ko se lahko dobite”. Če ne moreš na trening ne pred ali po druženju, res ne skrbi. Včasih se to zgodi, sploh v tem prazničnem vzdušju. Samo pazi, da se ti ne zgodi vsak teden;)

 

Mademoisellka

 

Vir slike:
https://m.media-amazon.com/images/I/51AzeLuOjPL.jpg