Letos sem se lotila tega spiska že pred celo božično euforijo. No, nameravala sem se ga lotiti pred njo, a kaj, ko vsako leto pride prej :). Lučke po mestih že gorijo in božički plezajo po Mullerju na Čopovi. Me pa že razmišljamo o darilih, ki jih bomo podarile, in iskreno, tudi dobile :). Če želiš dobiti katero izmed teh daril pod smrečico, nujno pusti ta članek odprt na računalniku in nedolžno namigni, kaj si želiš. :)

Kakšen kompletek več nikoli ne škodi! Ponudba postaja vedno večja in boljša, morda še ne veš, a če želiš kupovati lokalno…tudi slovenskih znamk ne manjka!

Super darilo je tudi klasika v novi preobleki – USB ključek z glasbo za trening, za bolj retro razpoloženje pa CD (s kaseto si žal ne moremo več pomagati:)). Morda v darilu dobimo še navdih za naši novo koreografijo.

Praktična darila, kot magnezij in arnikina krema, so nepogrešljiva in nam pomenijo več, kot bi si mislili. Pozimi se zaradi mraza na drog ne ”prilepimo” niti pol toliko, kot bi si želele, nad modricami pa tudi nismo navdušene, čeprav jih lažje skrivamo.

 

Delavnica, na katero si že dolgo želimo, je eno najboljših daril, ki jih lahko dobimo. Za ime delavnice, zvrst plesa ali vaditeljico se je treba seveda prej malo pozanimati, ampak brez skrbi, tako ali tako nikoli ne utihnemo o našemu najljubšemu hobiju.

Če pa je v načrtu res veliko darilo…potem pa ni boljšega kot plesni drog :D. Prej je treba samo preverit za prostor.

 

 

Mademoisellka

 

Viri slik:
Poledancerka
Lupit Pole
http://www.stupid.com