Ples ob drogu je ples, ki je zaradi svojega imena in zgodovine še danes sprejet nekoliko stereotipno in lahko še vedno predstavlja neko ”tabu temo”. Studio Mademoseille se s svojim pristopom in prikazovanjem tega, kaj ples ob drogu resnično je, pomaga, da ženske premagamo svoje strahove in začetno negotovost in začnemo ob plesu uživati ter si dovolimo izraziti svojo ženstvenost.

Zame je ples način življenja že odkar sem se postavila na noge. Je močno orodje izraza mojih čustev. Plesala sem že veliko zvrsti plesa, vse od družabnih pa do latinsko-ameriških in standardnih plesov, salse, ruede, bachate in kizombe. V vseh zvrsteh sem sicer noro uživala, vendar sem si sčasoma zaželela, da bi odkrila nekaj čisto novega, neznanega in skrivnostnega.

 

Tako sem naletela na studio Mademoseille ter začela plesati ob drogu. Že prvi občutki na prvem treningu so bili nori, taki pa ostajajo še danes, saj poleg užitka, ki ga pušča sam ples, k dobremu počutju prispeva tudi studio sam, ki svoj profesionalen odnos do dela in znanje združuje z dobro voljo,prilagodljivostjo in pozitivno energijo trenerjev, ki si poleg učenja in osvajanja novih elementov na drogu prizadevajo tudi za ohranjanje prijetnega ambienta v plesni dvorani in za ustvarjanje skupinskega duha in prijateljskega odnosa med plesalci.

Studio Mademoseille vsak trening znova poskrbi, da je za Mademoseilke ples ob drogu več kot samo prostočasna dejavnost. Je fitness, šport in umetnost ter lahko predstavlja način življenja. Pomaga, da se ženska osvobodi svojih omejitev in mnenj drugih ter upa s skozi ples svetu pokazati tisto, kar nosi v sebi.