Današnje branje ni namenjeno le nam, temveč našim fantom, partnerjem (ali partnerkam), zdajšnjim ali bodočim. Da se pripravijo na to, kaj jih čaka, ko plesalka ob drogu pride v njihovo življenje. Plesalke ob drogu nismo namreč čisto običajne plesalke ali športnice, temveč osebe, ki nas še spoznavajo, čaka kar nekaj presenečenj.

1. Res smo ponosne na svoje modrice

Modrice najbrž res niso najbolj seksapilna stvar na svetu, a za nas so potrdilo o našem delu in trudu. Zato jih kdaj tudi rade pokažemo in nam ni nerodno. S tem pa prideta dve težavi: prvič, modrice nas bolijo, drugič, hitro lahko izgleda, da nas kdo doma pretepa in je našim partnerjem lahko kar malo nerodno v javnosti, sploh poleti, ko se sprehajamo po plaži v kopalkah in imamo eno modrico na stegnu, drugo na roki, tretjo na boku…

2. Prijatelji so kar malo ”fouš”

Naj še tolikokrat poudarimo, da ples ob drogu ni striptiz in da včasih ne izgleda niti malo seksualno, do veliko ljudi te nove informacije še niso prišle in ob izjavi, da neka punca pleše ob drogu lahko dobijo zelo drugačno sliko. In tudi tisti, ki vejo, za kaj pravzaprav gre, so velikokrat kar navdušeni. Resnica pa je, da večeri pač niso predstave plesa ob drogu in glede na to, da večina treningov poteka v dvorani nimamo več energije, da bi še kaj povadile doma.

3. Res rade pokažemo tako videe s treningov kot tiste na YouTubu

Tako da je najboljše, da to sprejmejo kot del vsakdanjih obveznosti. Zdrav odnos tako ali tako predvideva zanimanje za hobije drugega. Ta pač vključuje ogled posnetkov in fotografij (večinoma) žensk, ki plešejo okoli droga. In zraven naše navdušenje, ko nam kaj uspe.

4. Masaže so obveznost

Ta točka se veže na prvo. Masaže so naša najljubša stvar po napornem dnevu in treningu, ko nas včasih musklfiber drži še par dni. Je najlažja pot do našega srca, veliko bolj kot rože in čokolada, čeprav tudi kombinaciji vsega tega ne bi rekle ne.

5. Normalna oblačila za nas pomenijo nekaj drugega

Ker večino treningov preživimo v kratkih hlačkah in kratkih topih, smo se navadile našega telesa in smo sproščene v bolj kot ne katerihkoli oblačilih. Se pa zgodi, da se tudi sredi zime sprehajamo po stanovanju tako oblečene in to ni za nas čisto nič nenavadnega, še najmanj pa to počnemo, ker bi želele biti seksi. To je le stvar navade:).

 

 

Mademoisellka

 

 

Viri:

https://www.bustle.com/articles/75217-10-things-to-know-about-dating-a-woman-who-pole-dances-because-you-shouldnt-expect-her
http://www.polefreaks.com/dating-a-pole-dancer-7-challenges-to-face/
https://www.buzzfeed.com/shampoorums/8-truths-to-being-in-a-relationship-with-a-pole-da-ks2y