Ideja o tem, da bi začela plesati ob drogu, se je pojavila že kar dolgo časa nazaj, vendar enostavno nisem imela poguma (bolj kot ne zaradi tega, kaj si bodo ljudje mislili). Potem pa sva se s prijateljico pogovarjali in je padla odločitev, da bova poizkusili skupaj.

Na prvem treningu, priznam, sem bila zelo prestrašena, prav tako pa sem se tudi počutila zelo neprijetno, saj enostavno nisem bila navajena nositi kratkih hlač, ne doma, kaj šele v javnosti. Vendar po začetnem strahu se je kasneje razvijala in se seveda še vedno razvija samo moja samozavest in tudi ljubezen do plesa ob drogu.

Po koncu prvega treninga sem bila brez besed, ker si nisem v najbolj oddaljenih sanjah predstavljala, da bom lahko drog tako vzljubila. K temu seveda pripomorejo najboljše trenerke, ki ti pokažejo in povejo, da je vsaka oseba individualist in da je vsako telo posebno.

Trenerke ti, pa čeprav nezavedno, povišajo samozavest in na koncu ugotoviš, da niti v kratkih hlačah ni tako slabo :D. Konec koncev pa je občutek, ko premagaš samega osebe in osebne omejitve in ko začneš delati elemente, za katere se ti niti sanjalo ni, da bi jih kdaj obvladal, enostavno neprecenljiv. In to ti daje drog: samozavest, moč, zmago nad samim seboj, poleg tega pa z njim pridobiš družino z odličnimi trenerkami in ostalimi prav tako odličnimi plesalkami.