Že od malega sem se ukvarjala s športom in plesom. Potem pa sem imela v najstniških letih poškodbo hrbtenice (zdrs vretenca v ledvenem delu), s čimer se je moje športno aktivno življenje obrnilo na glavo. Rečeno je bilo, da veliko stvari ne bom smela oz. mogla delati in nikoli več ne bo tako kot je bilo. Poskusila sem počasi napredovati, hodila na različne vadbe, samo sem vedno obupala in tudi za nekaj časa opustila šport. Izgubila sem motivacijo za karkoli. Potem pa sem našla Mademosielle plesni studio in ples ob drogu, ki sta mi spremenila življenje :) .

Sedaj treniram že 2 leti in pol in z velikim veseljem pridem na treninge. Tudi če imam zelo slab dan, vem, da se bom po treningu počutila veliko bolje. Odšla bom zadovoljna sama s seboj. Sebi sem tako dokazala, da kljub moji poškodbi ZMOREM. Vidim svoj napredek in ponosna sem. Pridobila sem veliko mišic, izgubila kar 10 kg in sedaj se počutim res dobro v svoji koži. Ples ob drogu mi je resnično ponudil nekaj novega. Sama vadba mi je zanimiva, saj vključuje tako ples kot zelo dobro telovadbo za celo telo. Hkrati pa se lahko prepustiš glasbi in malo ‘poletiš’.

Seveda začetki niso bili lahki, spraševala sem se, kaj bodo drugi in ostale punce mislile o meni, kako bom sploh zmožna karkoli delati s poškodbo, da nisem dosti raztegljiva in močna…, vendar sem hitro opustila te skrbi. Celoten program je narejen glede na zmožnosti vsake tečajnice posebej, tako da smo nekatere elemente prilagodili in postopoma sem jim lahko izvajala vedno več. Naučila sem se predvsem vztrajnosti in zaupanja vase, da lahko storimo veliko, če to le želimo, četudi se vse skupaj zdi nemogoče.

Najboljše mi je tudi samo vzdušje v studiu, saj se vedno počutim zelo sproščeno, sprejeto in hvaležna sem, da sem del tega. Da ne omenjam prijaznosti vseh inštruktoric in na kakšen način nas s svojo pozitivno energijo motivirajo za dosego naših ciljev.