Naš ljubi plesni studio se širi po socialnih omrežjih in njegova najnovejša pridobitev je Instagram račun, ki ga najdeš pod imenom mademoiselleplesnistudio. Glede na to, da je Mademoiselle prvi plesni studio, ki se je lotil poučevanja plesu ob drogu, je res super stvar, da informacije o tem športu in o svojem delovanju širil tudi na tem socialnem omrežju. Mogoče se bo slišalo čudno, ampak Instagram je lahko odlično orodje za razbijanje stereotipov. Zakaj? Nekomu lahko razlagaš vse možno o mišicah, ki delajo pri plesu ob drogu, o njegovih učinkih, raznolikosti in zahtevnosti…a včasih slika pove več kot 1000 besed. In slike ter videoposnetki plesalk ob drogu res pokažejo, kaj vse je potrebno, da izvedeš en element, kaj šele kombinacijo ali koreografijo.

Seveda pa Instagram ne bo le dvojnik Facebook strani Mademoiselle plesnega studia, ampak bo imel malo drugačno vsebino. Na fotografijah in na (zadnje čase zelo priljubljenih) Instastory-jih boš lahko spremljala posnetke in fotografije, ki nastanejo na treningih, prigode, ki se nam dogajajo v studiu, torej vse, kar je povezano z dogajanjem v Mademoiselle. Če nas torej še ne spremljaš, hitro en klik na follow! :).

Kako pa lahko ti pomagaš, da se razširi poznavanje Mademoiselle plesnega studia daleč naokoli? Če objavljaš fotografije s treningov, ne dodaj le lokacije Mademoiselle plesni studio, ampak tudi označi naš nov profil, tako da lahko tisti, ki jih zanima, kaj se še dogaja v studiu, takoj pokukajo na našo stran, morda samo iz radovednosti, morda pa zato, ker razmišljajo o kakšnem obisku plesnega tečaja, pa še zbirajo informacije, pogum, itd. Vsaj nam, bolj sramežljivim, je včasih lažje najprej pobrskati za informacijami kjerkoli že lahko, preden kaj vprašamo :).

 

Madmemoisellka