Moje misli so zadnje dni polne Croatia Pole Camp-a v Puli in pričakovanja štirih dni, posvečenih plesu ob drogu. Kmalu izveš, kako smo se tam imele, čeprav bom po vseh treningih potrebovala par dni, da bom predelala vse vtise in se znebila predvidevam zelo hudega ”muskelfibra”. Ker so torej moje misli okupirane z vsem, povezanim s plesom ob drogu, mislim, da je čas, da s tabo delim nekaj mojih najljubših znamk oblačil za ples ob drogu in se ob brskanju po spletnih trgovinah poskušam zadržati, da si ne omislim novega kompletka:). Torej, ko že nekaj časa poplesavaš v plesni dvorani pride tudi čas, ko se naveličaš starih kratkih hlač in športnega topa in si zaželiš čisto pravega kompleta za ples ob drogu. Znamk je seveda ogromno in zato je izbira še toliko težja, tu ti pa predstavljam tiste, ki so mene najbolj očarale.

 

MilaKrasna (http://www.milakrasna.com/)

MilaKrasna je mlada slovenska znamka oblačil za ples ob drog in športnega spodnjega perila. Tudi moj prvi komplet za ples ob drogu, ki tudi potuje z mano na pole camp v Pulo, je te znamke – Elena v črni barvi. V prodajo prihajajo tudi vedno novi kosi, moram pa reči, da me zmeraj najbolj prepričajo njihove slike na Instagramu in spletni strani, ki so preprosto čudovite.

 

Poledancerka (https://poledancerka.com/)

Ponovno slovenska znamka oblačil za ples ob drogu in prav tako ”uau!” kot prejšnja. Poleg čudovitih, udobnih in super prilagajočih oblačil me je pri tej znamki navdušila tudi sama zgodba ustvarjanja skupnosti ”poledancerk” in zgodba za znamko, tako da kar pobrskaj po strani. Poleg oblačil znamka ponuja tudi kolenčnike, ki so nepogrešljiv pripomoček pri treningih.

 

Sokolova Brand (http://sokolovabrand.com/)

Kdo bi lahko pozabil to simpatično plesalko, ki je dve leti nazaj tudi nastopala na The Art of Pole Dance v Cirkusu? S svojo ekipo je izdala tudi kolekcijo oblačil za ples ob drogu, ki si jih lahko ogledaš na zgornji strani. Moji najljubši so predvsem starejši, bolj športni modeli, največja prednost pa je, da so na voljo v ogromno barvah.

Kot vidiš je izbira ogromna, to pa še zdaleč ni vse. Samo vtipkaj v google pole dance wear in uživaj:)

 

 

Mademoisellka

 

 

Viri slik:

https://www.milakrasna.com/shop

http://sokolovabrand.com/wp-content/uploads/slider-wd/4.png