Spet je prišel tisti super vikend v letu, ko ne pridejo v poštev nobene obveznosti, ko je sobota rezervirana za peko slaščic in kasneje za Mademoisellino zabavo, nedelja pa za počivanje mišic in potencialno tudi mačka ;) Torej, vikend, ki je rezerviran samo za Mademoiselle. In zasluženo, saj se za nastope pripravljamo cel december in začetek januarja.

Kar mi je najbolj všeč na naših zabavah je druženje, torej čas za klepet tudi izven treningov, s tistimi, ki se poznamo že dalj časa, in s tistimi, ki smo se mogoče videle enkrat, ko smo hitele na našo uro. Pa tudi za druženje s tistimi, ki jih sploh ne poznamo od prej, Mademoisellk nas je namreč ogromno, če pa imaš takšen spomin zlate ribice za imena, kot jaz, pa najbrž razumeš problem. In še treningov različnih zvrsti je vedno več. Tako so se plesalkam ob drogu letos pridružile še štiri različne skupine (twerk, dancehall, burleska in dance queen), kar je naredilo večer še bolj raznolik in zabaven.

 

Torej, imamo dobro družbo, same smo poskrbele še za dobro pijačo (ki je seveda prišla na vrsto šele po nastopi/nastopih) in jedačo. Spet smo dokazale, da nismo le dobre plesalke, temveč tudi odlične kuharice. Moram pa reči, da me je najbolj presenetilo število nastopov, saj nisem imela pojma, da nas je skupaj toliko! Pa še to nismo bile vse. Z vsako zabavo vidimo več nastopov, več novih obrazov in seveda tudi veliko starih…kar lahko vsakemu pove, da trenerke v Mademoiselle nekaj delajo prav – kdor se pridruži, večinoma ostane, pa še dobra beseda o studiu se opazno širi naokoli.

 

Nastopi pa so odlična motivacija za vse plesalke – vidimo, česa se lotevajo na kateri stopnji, malo obnovimo še znanje za nazaj, saj vidimo elemente, na katere smo že čisto pozabile, pa še zamika nas kakšna nova plesna zvrst. Ta super energija in ljubezen do plesa se namreč kar širita po dvorani, ko nas je toliko na kupu. Mislim, da bi morali dodati še kakšno takšno zabavo, na naš koledar:)

 

Mademoisellka