Sedim pred prikolico, pijem kavo in čakam hladnejšo popoldansko uro, ko se bom končno premaknila s sence in odšla na plažo. Priznam, ni mi hudega, dopust je v polnem teku, vsak dan spim do 12h in večere preživljam s kozarcem piva v roki. Ampak danes me ob tretjem požirku kave prešine misel in malo potožim fantu: ”Pogrešam štango!”. Ne samo to, začnem razmišljati, če gre kdo od družbe iz morja in kdo nazaj ob takšnih dneh, da bi lahko ujela en trening. No, ta ideja ni ravno realna, saj mi vročinski val in večurno sedenje v avtu ne dišita preveč. Ampak res pogrešam ples ob drogu!

Še naprej predelujem možnosti in se spomnim, kolikokrat govorim, da telo potrebuje malo odmora, da rabiš odmor za napredek…vse to je tako v teoriji kot v praksi res. Še vedno pa smo bitja navade in pogrešam rutino tedenskih treningov. Okej, treba bo poiskati eno alternativo. Ne bi šla ravno plezat po uličnih svetilkah oziroma bi šla samo za par fotografij. Do fitnesa na prostem se odpravljamo že par dni, pa nam še ni uspelo. Bom malo bolj ”tečna”, potem bo mogoče šlo! Nekaj vaj za moč, sprehod za kardio, pa še raztegnem se lažje kot na plaži, kjer je kar huda gneča. Misijo ”štange” moram spravit v poln pogon, če ne se bom res za kakšen dan odpravila domov :D. Naslednje leto se moram tudi pozanimat, če je kje kakšen bolj samoten zalivček, kjer se lahko res v miru razmigam in raztegnem.

Res nisem pričakovala, da bom imela tako krizo zaradi treningov! Tako da si tudi nisem spakirala nič športne opreme. Podlaga za jogo in uteži za gležnje grejo drugo leto z mano, če vzamem s sabo trikrat preveč oblekic, gre lahko tudi to v torbo.

Upam, da počitnice preživljaš brez podobnih problemov kot jaz in se sproščaš v polnem pomenu besede :). Zase pa upam, da spravim družbo na kakšen trening in potem zdržim do prvega treninga po dopustu na morju!

 

Mademoisellka