Spet se približuje tisti najbolj praznični čas leta, na katerega nas spominjajo cel december (no, po trgovinah pa že nekje od konca oktobra:)). Ker smo bile letos zelo pridne, smo se ves čas trudile na treningih in bile oh in sploh super, je čas, da se tudi me malo pocrkljamo. Sestavila sem seznam celega kupa božično in zimsko obarvanih stvari za ples ob drogu. Tako da punce, pustite to stran odprto nekaj časa, da naši ”Božički” vidijo, kaj si želimo ;).

Božično rdeč žametni kompletek

Mislim, ni primeren samo za božični čas, sama bi ga nosila celo leto, a zagotovo me je spomnil na božične barve, razpoloženje, okraske… Mislim, samo poglejte si ga! Pa še v omari nimam nič od RAD polewear in bi si zagotovo želela razširiti kolekcijo kompletkov za ples ob drogu s tem (vir: https://www.radpolewear.com/).

Praznično obarvani čevlji

Oh ja, pleaserke so super. Sploh če so rdeče barve ali z bleščicami. Čisto sem se zaljubila v te tri pare čevljev, pa tudi višina petk je ravno pravšnja :). Če te pa mikajo višje ali nižje petke, pa boš na njihovi strani zagotovo našla ravno pravšnjo višino zase (Vir: http://www.pleaserusa.com/).

Kolenčniki…

…saj brez njih ne moremo. Sploh če tako kot jaz obožuješ floorwork. Zaljubila sem se v nove poledancerkine kolenčnike – zlate! A niso kul :D! (https://poledancerka.com)

 

Pa še knjigice

Saj nam te pomagajo, da se še bolj trudimo, delamo na dodatnih elementih, raztegovanju, tudi poiščemo kakšen element, za katerega ne vemo imena… Letos sta me navdušili dve: The ultimate pole bible, zbirka elementov, ter druga edicija knjige o raztezanju Bendy Kate (prvi dve njeni knjigi že imam in sta tudi super!)

Viri do knjigic: http://www.spincityinstructortraining.com/, http://www.thebendybrand.com/

 

 

Kaj si pa ti želiš za praznike?

 

Mademoisellka

 

 

 

Vir naslovne slike:
https://i.pinimg.com/originals/75/28/0f/75280f68f3939dcd788a463f1ef2ad19.jpg