Vsi se radi kdaj pa kdaj malo razvajamo in s plesalkami ob drogu ni nič drugače. Najbrž si že pregledovala spletne strani in trgovine s čudovitimi plesnimi čevlji, športnimi dresi in razmišljala o nakupu svojega droga. Najbrž pa tudi nisi ostala le pri ogledovanju in si tudi kaj kupila, ženske smo pač nabiralke, to je v naši naravi. Katere so torej naše največje razvade, zaradi katerih nam pa naj ne bo niti malo nerodno?

Čevlji
Ženske smo že tako ali tako v večini nagnjene k ljubezni do čevljev, ko pa enkrat poskusiš visoke pete, namenjene plesu ob drogu, te bodo te popolnoma navdušile. Čevlji, namenjeni plesu, so namreč neverjetno udobni, sploh ko udobje primerjaš z višino pete. 12-centimetrske visoke pete (in višje) sploh niso več naporne, k temu pa pripomore tudi visoka platforma. Pa še noge izgledajo tako dolge in lepe!

 

Oblačila
Ko se navadiš nositi vedno manj oblačil poavadi začneš razmišljati o nakupu športnega dresa, ki bi ga namenila izključno plesu ob drogu. Ker so tako zelo lepi in ker bi imela še kakšen drug top kot tisti, ki ga oblečeš ko greš v fitnes ali pa tečt. In seveda nam je en komplet vedno premalo – saj se potimo in nujno rabimo še enega, da lahko vse sproti operemo, kajne :)? In zato pridno poskušamo prihraniti nekaj dodatnega denarja, ali pa si označujemo zavihke na računalniku z našimi željami – mogoče bo pa kdo od bližnjih opazil in nam kupil kaj takšnega za darilo.

Drog
Za konec pa še glavna želja večine plesalk – da bi imela doma svoj lastni drog, hkrati pa sobo z dovolj prostora zanj. Če nam že uspe prihraniti za prvo, je drugo lahko kar velika težava, sten pač ne moremo premikati kadar si zamislimo. Ali pa se prilagodimo in ne delamo gibov, ki bi nam lahko prinesli še kakšno modrico od stene ali pohištva. No, zagotovo imaš tudi ti v mislih svojo sanjsko sobo, v kateri bi imela ogromno prostora in bi lahko plesala kadarkoli in kakorkoli bi želela.
Seveda se tu seznam ne zaključi: obožujemo masaže po dolgih treningih, kremice za modrice in odrgnine, gamaše za treninge v hladnejših dneh in še bi lahko naštevala. Navsezadnje smo vsi le ljudje in se radi kdaj pa kdaj malce razvajamo.

 

Mademoisellka