Ker v življenju rada preizkušam nove stvari in ker imam zelo dobro prijateljico, ki me ob tem spodbuja, sva se skupaj odločili, da obiščeva prvo uro plesa ob drogu (v bistvu je ona bolj za nove stvari kot jaz). Ta najina ura se je izvajala v nekem drugem plesnem studiu in že po prvi uri sva bili navdušeni. Potem pa je študentsko življenje zahtevalo svoj davek in od plesa ob drogu sva se morali posloviti, ker nama finance niso dopuščale nadaljevanja.

Minilo je kar nekaj časa. Nekega dne pa mi je moja mlajša sestra poslala link, kjer je bil bon za tečaj plesa ob drogu v plesnem studiu Mademoiselle. Sprva sem se obotavljala, saj sem med tem časom pridobila kar nekaj kilogramov in ni mi bilo ravno do tega, da bi to opazili tudi drugi. Vendar pa sestra ni odnehala in skupaj sva se odpravili na prvo uro. Že ko sva prišli v studio, se nama je za pultom zasmejala prijetna gospodična. Takoj sem oz. sva začutili neko domačnost, naklonjenost in veliko pozitivne energije. S sestro sva se preoblekli in odšli v dvorano, kjer sva si izbrali vsaka svoj drog in čakali na začetek ure. Seveda je bilo prisotne veliko treme, ki pa je hočeš – nočeš morala izginiti že med samim ogrevanjem. Sama ura je minila zelo hitro in s sestro sva komaj čakali, da prideva spet naslednji teden.

Dnevi, tedni in meseci hitro minevajo in avgusta bo že 2 leti odkar sem prvič stopila v plesni studio Mademoiselle. V vsem tem času sem pridobila veliko moči in kondicije, še vedno pa mi manjka “grip”. Naučila sem se veliko elementov, za katere sem mislila, da se jih ne bom nikoli. Pridobila sem gibljivost in tudi nekaj samozavesti. :)

Vsak torek in četrtek sta rezervirana za uro, kjer se sprostim, spotim, nasmejim in vsakič kaj novega naučim. To vedo zdaj že vsi moji prijatelji, fant in tudi sodelavke – predvsem sodelavke, saj se vsak dan po treningu pritožujem nad modricami, ki sem jih pridelala. :) Za vse to pa se moram zahvaliti inštruktoricam Tini, Mateji in Luciji.

Hvala za vse!