Že od malih nog sem plesalka. Plesala sem zelo veliko plesov od baleta, stepa, jazz baleta, hip hopa in še marsikaj bi se našlo. Zadnja leta pa sem se osredotočila samo na balet. Ker pa so mi bili baletni treningi nesproščeni, sem se vedno slabo počutila. Po poškodbi pa sem se dokončno poslovila od njega. Kmalu zatem so me navdušile punce, ki so objavljale posnetke pole dancinga, in zdel se mi je zanimiv. Hotela sem se preizkusiti tudi v tej disciplini. Najbolj me je pritegnilo to, da na treningih delaš veliko za moč in raztezanje. To pa sta stvari, ki mojemu telesu najbolj pašeta.

Ko sem prvič vstopila skozi vrata plesnega studia Mademoiselle, sem bila zelo nervozna. Imela sem občutek, da mi ne bo šlo in da bom zgledala smešno. A so se moje misli po treningu spremenile. Takoj po treningu sem poklicala fanta in mu dejala: »To je nekaj najboljšega na svetu«. In od tistega trenutka naprej, vsakič komaj čakam dan, ko grem lahko na trening pole dancinga. Na treningih sem spoznala veliko prijaznih, veselih punc in inštruktorico, ki celoten trening popestri s svojo pozitivno energijo.

Vsakič, ko končam trening, komaj čakam nov teden, da se ga lahko spet udeležim. Mislim, da so mi ti treningi popestrili življenje in zagotovo me vsak trening spravi v dobro voljo. Poleg tega pa sem zelo vesela, da sem izbrala plesni studio Mademoiselle, saj so poleg treningov organizirana tudi druženja, kjer se vsi skupaj zabavamo.