Zunaj sije sonce, popoldneve preživljamo v oblekicah in kratkih hlačah, sedimo v parkih in se potepamo. Skrajni čas, da ples ob drogu spravimo ven iz varnega zavetja studia v naravo – naj gre za telovadnice na prostem, ulične drogove, svetilke…nič ni več varno pred nami:). Svet v toplih dneh postane naše igrišče in magnezij redna oprema v naših torbicah. Seveda pa pri tem ne smemo pozabiti na našo varnost, pa tudi varnost drugih, saj ne želimo pasti na nikogar ali pa ga udariti ko se dvignemo v element. Ulični drog je tudi čisto drugačen od tega, na katerem ponavadi treniraš, nisi ogreta tako kot v studiu … nasploh so pogoji čisto drugačni in temu moramo prilagoditi naše elemente. Kateri pa so tisti elementi, ki so najboljši za ulični ples ob drogu?

Sedenje

Mogoče se ti zdi dolgočasno, če že dolgo časa treniraš, a zagotovo boš tako bolj varna, pa tudi slika bo izgledala bolje brez vidnega naprezanja na tvojem obrazu, ko se učiš nov trik. Sedenje ima mnogo različic in zagotovo boš tako na fotografiji izgledala odlično.

Karkoli pri čemer se ne obrneš na glavo

V nasprotju s studiem, tu ni mehkih blazin, ki ublažijo padce (katerim se tako ali tako poskušamo izogniti). Zato je najbolje, da se izogneš obračanju na glavo in se lotiš elementov, pri katerih v najslabšem primeru pristaneš na nogah. Balerina, Cupid, mogoče celo Superman (če je drog primeren za že tako ali tako boleč element). Možnosti imaš še vedno ogromno, zato lahko res pokažeš kaj znaš, brez da bi tvegala kakšne poškodbe – če si seveda previdna.

Karkoli kar pokaže tvojo moč

Zastavica in iron X sta elementa, ki zahtevata res veliko moči in bosta skoraj zagotovo vse pustila brez besed. Če želiš namreč pokazati kaj, kar zahteva veliko raztegljivosti, moraš biti dobro ogreta, kar pa velikokrat nisi, ko skočiš na drog na ulici.

Vse, kar rabiš narediti zdaj, je da se odpraviš na svež zrak, paziš nase in na svoje telo, ter vzameš s sabo nekoga, ki bo fotografiral vse tvoje super elemente.

 

Mademoisellka