Mlada novodobna podjetnica Nastja Kramer tako obožuje zdravo življenje, da je iz tega s prijateljico Andrejo Stopar pred 3 leti ustvarila dobičkonosen posel, ki se iz leta v leto širi tudi v druge evropske države.

Zagotovo je za kaj takega potrebna zvrhana mera poguma, discipline in samozavesti, saj se je Nastja podala v to popolnoma brez izkušenj, spontano, po naključju ter z velikim žarom in predanostjo.

Njena motivacija in navdih so bile predvsem pozitivne zgodbe in osredotočenost na svojo zgodbo in svoje sanje – iz svojega hobija oz. stvari, ki jih rada počne (športa, kuhanja, podjetništva in spletnega marketinga), ustvariti svojo službo.

V življenju se jih zdi ključno, da najdemo delo, ki nas izpopolnjuje, saj se to odraža tudi v pridobivanju samozavesti. Na drugi strani pa si je treba znati vzeti tudi čas zase, kot jo je pred kratkim naučila lastna izkušnja.
Sogovornica Nastja Kramer pa v videu tudi pojasnjuje, zakaj Slovenke raje jamrajo in iščejo izgovore, namesto, da bi živele samozavestno in počele stvari, v katerih uživajo.

V videu si lahko ogledate Nastjin nasvet, kako preiti od izgovorov k dejanjem in postati bolj samozavestna.

Čeprav morda zveni klišejsko, pa je tudi zunanja lepota pomembna. Treba si je vzeti čas zase, za svoje telo: za telovadbo, za zdravo prehranjevanje. To ti omogoči, da si bolj energičen in se bolje počitiš v svojem telesu. Pri sebi opažam, da če se uredim: se lepo oblečem, si uredim pričesko, se namažem, se čisto drugače počutim in tudi drugo energijo izžarevam,«
pojasnjuje zgovorna in simpatična Nastja Kramer.
»Ker samozavest izhaja tako iz notranje kot zunanje lepote, je pomembno, da poskrbimo za svoje telo.

Notranja lepota pomeni, da znaš poiskati svojo srečo, da delaš stvari, ki te osrečujejo (tako zasebno, kot službeno), da se znaš pomiriti, da znaš biti dobrodelen, da znaš pogledati vase in poiskati svoje napake ter jih spremeniti v prednosti.

Če vam je bil prispevek všeč in želite še več tovrstnih vsebin (ki se že pripravljajo), se naročite na naš e-novičnik, da vam nadaljnje objave o samozavestnih ženskah ne uidejo.

Sprejmi se!
Povečaj svojo samozavest!
Prepričaj jih!