Ples ob drogu sem spoznala približno štiri leta nazaj, sicer v drugem studiu in za zelo kratek čas, saj čas ni dopuščal, da bi nadaljevala.

Je pa želja v meni ostala in končno sem našla čas za izpolnitev le-te. Predvsem ta želja izvira iz lepote te discipline. Všeč mi je ženskost plesalke, njena drža, samozavest.
Vse to pride seveda šele po trdem delu na treningih. Ko opazuješ izkušeno plesalko, kakšen element zgleda enostavno, vendar ko sam poskusiš, vidiš, da potrebuješ moč, kondicijo, poleg tega pa še gracioznost gibov.

Neskončno se veselim napredka, ki zagotovo sledi. Zakaj sem v to prepričana? V tem času, ko obiskujem Mademoiselle, sem bila res prijetno presenečena, da vsak naslednji obisk Tina nadgradi z novim elementom, tako da že na samem začetku občutiš nek napredek.
Tina je tudi izredno profesionalna, se ti posveti z razlago, popravki, opazovanjem in seveda ne spregleda špičk in slabe drže. :)

Všeč mi je, da imaš v studiu res svoj prostor in intimo, ko izvajaš svoje elemente. Prav tako me navdušujejo vaje za moč, ki so skrbno izbrane in zelo potrebne.