Za plesni studio Mademoiselle sem prvič izvedela, ko sem nekoč nekje bežno videla reklamo za ples ob drogu. Takrat sem na hitro pomislila »zanimivo« in tu se je zgodba za nekaj časa končala. Nato pa sem se pred kakšnim letom povsem nepričakovano sredi poležavanja na plaži ponovno spomnila na to in začela razmišljati, da pa bi morda bilo zanimivo poskusiti. Čisto tako, da vidim, kako to izgleda.

Naj omenim, da res nisem športnica po duši in kar s težavo najdem motivacijo za kakšno športno udejstvovanje. Pri plesu ob drogu pa me je že prva ura tako pritegnila, da sem si želela nadaljevati. V nasprotju z marsikatero drugo športno dejavnostjo, je tu namreč vsakič nekaj novega, nov element, ki se ga učiš. Zelo všeč mi je, da se uspeh meri v na novo osvojenem znanju in ne na tehtnici ali v ogledalu – to pride kot bonus.

Dodatno motivacijo mi daje tudi sproščeno vzdušje na treningih, ko se vedno znova počutim, kot da grem v družbo prijateljic in ne glede na to, kako slab dan je bil pred treningom, po njem sem vedno nasmejana.

In če sem na svoji prvi uri s strahospoštovanjem gledala drog in razmišljala, če se bo meni kdaj dejansko uspelo obdržati na njem, sem od takrat pridobila že kar precej zaupanja vase. Vem, da mi nekaj na prvi pogled nemogočega lahko uspe, če se potrudim, in to mi brez dvoma koristi tudi na drugih področjih življenja.