Se ravno seliš v Ljubljano zaradi študija in si želiš postati ali ostati športno aktivna tudi takrat, ko te čaka preživljanje časa za knjigami? Morda bi preizkusila vadbo na drogu, pa v domačem kraju nisi imela te možnosti? Z začetkom študijskega leta te čaka tudi odlična priložnost, da se lotiš novih izzivov. Zakaj ne bi bil med njimi tudi nov šport, ki te bo spremljal tudi, ko te študij konča? In zakaj je začetek oktobra tako primeren za vpis na treninge vadbe na drogu?

Z začetkom oktobra se res začnejo tudi predavanja, vaje in številni družabni dogodki. Ravno v tem času pa se hitro zgodi, da si pozabimo vzeti čas za miganje. Tudi za takšne ali drugačne treninge si je treba narediti prostor na urniku, če se lotiš nečesa popolnoma novega, pa je bolj možno, da te bo stvar ”potegnila not”, ti pa boš imela zaradi aktivnega športnega življenjskega sloga več moči, da se soočaš z novimi izzivi, ki jih prinaša začetek študija.

Treningi pa so tudi prostor, kjer boš spoznala ”sotrpinke” za knjigami, med izpiti lahko potarnala in uživala v svojih uspehih. Vse je lažje v dobri družbi, kajne? :)

Kaj pa, če ti treningi ne bodo všeč? Potem si pa na seznam stvari, ki si se jih lotila v času študija, dodala še treninge vadbe na drogu. Sicer je malo verjetno, da te treningi ne bodo navdušili, morda pa boš našla kakšen zanimiv trening še v naši sosednji dvorani.

 

Mademoisellka