Po otvoritvenem tednu v plesnem studiu Mademoiselle na novi lokaciji je čas, da ti povem, kaj vse se je ta teden dogajalo in kakšen je nov studio, v katerem boš lahko poplesavala vsak teden in vadila nove elemente.

 

 

 

Otvoritveni teden na Savski cesti 10 je bil namenjen tako nadomeščanjem treningov, ki so odpadli zaradi selitve, kot tudi predstavitvenim uram novih plesnih zvrsti ter plesa ob drogu za bodoče nove članice studia. Tako smo se lahko preizkusile v twerku s TwerkzoneMT, ter v tease dance-u z Lejo. Seveda pa te predstavitvene ure niso bile sami sebi namen. Že ta mesec sta na voljo dva tedenska termina za treninge twerka, prav tako pa bosta konec meseca, natančneje 26. novembra potekali dve delavnici:

• TWERKatlon, daljša enodnevna delavnica twerka, sestavljena iz dveh delov. Prvi energičen in intenziven del je namenjen dinamičnemu plesnem ogrevanju ter učenju novih elementov, ki so nujni, da lahko slediš drugemu delu, kjer se posvetimo bolj kompleksni koreografiji, ki jo na koncu tudi v manjših skupinah odplešemo in se seveda pozabavamo; ter

• Delavnica Tease Dance: Skin, dvourna delavnica namenjena dekletom, ki imajo osnovno plesno predznanje. Intenzivna, vendar navdihujoča, ker pa bo tudi veliko floorworka pa priporočam, da s sabo prineseš kolenčnike.

Seveda pa pri tem ni zanemarjen tudi ples ob drogu. Delavnica koreografije bo potekala teden prej, 19. novembra. Koreografija je svojevrsten izziv, kjer se boš seznanila s povezovanjem elementov na drogu, floorwork-om in načini izražanja. Na sproščeni in zabavni delavnici se lahko prepustiš glasbi in izražaš svoja čustva, možnost pa boš imela tudi zaplesati v petkah. Delavnica je primerna za vse z osnovnim znanjem plesa ob drogu (vsaj dva meseca).

Kaj pa je moja najljubša stvar v novem studiu? Lahko bi sicer izpostavila bolj glasno glasbo, tako da se ji res lahko prepustimo, a meni najboljša stvar je nov kotiček za druženje, kjer lahko posedamo in poklepetamo pred in po treningi. Mademoisellke smo namreč ena velika družina, zdaj pa smo končno dobile še našo ”dnevno sobo”. No, pa tudi prostorna dvorana in novi drogovi so nekaj, kaj moram omeniti. Že čakaš, da si pogledaš nov studio:)?

 

 

 

Mademoisellka