Letos se piše prav posebno leto. Najbrž ti je že prišlo na uho, da Mademoiselle studio letos praznuje 10-letnico obstoja in s tem tudi mineva 10 let, odkar je ples ob drogu prvič dobil svoje mesto v naši mali Sloveniji. Kot se spodobi, smo tudi letos priredile že tradicionalno razstavo pred začetkom nove sezone in vsem ljubiteljem te umetnosti tudi ponudile stenski koledar za naslednje leto. A letos je obiskovalce pričakala vse prej kot tradicionalna razstava. Jubilej plesa ob drogu si namreč zasluži spektakel in točno to smo želeli tudi prirediti. Kaj točno smo ušpičile tokrat?

Koledar in razstava vsako leto postrežeta s svežo idejo in letošnja ni bila nobena izjema. Lokacija fotografiranja je bila ena izmed najbolj zahtevnih, saj je naši inštruktorici pri poziranju ves čas oviralo škropljenje vode. Da magnezij ni deloval tako kot v studiu, ne rabim razlagati, a na fotografijah se tega sploh ne opazi. Če še nisi videla fotografij in koledarja, moraš to nujno popraviti!

Kaj pa samo dogajanje? Letošnji nastop plesalk Mademoiselle studia so dopolnili plesalci in plesalke z mariborske Pandore – Art of pole ter glasbena skupina Falant z živo glasbo. Med sabo smo povezali plesno in glasbeno umetnost, vse skupaj začinili z dobro družbo in znova dokazali, da smo v Mademoiselle studiu prava plesna družina, ki vedno znova premika ples ob drogu naprej. Le kaj nas čaka naslednje leto? Bomo videli :).

 

Mademoisellka