Možnosti plačila:

  • ob sprejemnem pultu: plačila v Mademoiselle studiu so ob sprejemnem pultu možna le z gotovino.
  • z bančnim nakazilom: plačilo se opravi po predračunu. Ko je prijava sprejeta, vam posredujemo račun, ki ga poravnate z bančnim nakazilom. Nato pošljite posnetek zaslona potrdila o plačilu na naš e-naslov ali tega prinesite s seboj ob prihodu na prvi obisk. *Popust za članice se pri bančnem nakazilu se ne upošteva, pogoji so navedeni v prispevku: »10% popust za članice na mesečne tečaje vadbe na drogu«.

 

– Vse cene vsebujejo DDV.
– Rezervacija mesta na izbranem tečaju je 100% le z opravljenim plačilom.
– Ob prijavi in plačilu za naše tečaje pri poslovnih partnerjih sledite navodilom na njihovih spletnih mestih. Ko uredite, nam v vednost sporočite na elektronski naslov prijave@mademoiselle.si, potrditev prijave na izbrane termine vam pošljemo v odgovoru po elektronski pošti.
– Postopek prijave / rezervacije in pogoji načina plačila na delavnice, zabave in ostale aktivnosti studia: v kolikor bodo ti potekali drugače kot je navedeno v splošnih pogojih na tem spletnem mestu, bodo obiskovalci o tem obveščeni na tem spletnem mestu ob najavi posamezne aktivnosti kot del splošnih informacij o delavnici /dogodku/aktivnosti in pa v pogovoru preko elektronske pošte.

 

Ljubljana, dne 13. 4. 2023