Čas za še eno objavo v duhu Valentinovega :). Ker zadnje čase lahko prebereš milijon in eno objavo o temu, kaj lahko kupiš za darilo tebi ljubim osebam, sem se odločila, da bo ta objava manj potrošniško naravnana. Že med prazniki smo bili preveč obremenjeni s tekanjem po trgovinah, iskanjem tistih popolnih daril…zakaj pa ne bi za Valentinovo rajši pripravili kakšne nematerialne pozornosti? No, ta objava bo bolj za tiste, ki nameravajo pripraviti kakšno presenečenje, tako da če si med njimi, pozorno preberi:).

  1. Ne jezi se, če ima plesalka ob drogu na Valentinovo trening. Ne gre za dela prost dan, ko smo vsi doma. Moramo v službe, na faks, in zagotovo ne bomo izpustile tudi treninga, če se zgodi, da ga imamo ravno na ta dan. Brez skrbi, veliko časa bo imela pred, po treningu, in še vsak drug dan.
  2. Masaža po treningu je neprecenljiva. Če ima trening na Valentinovo, masaže nikakor ne smeš izpustiti, verjemi pa, da nam pride prav čisto vsak dan. Res. Kadarkoli :D.
  3. Poslušaj jo, ko pride s treninga. Morda ji je uspel nek nov element, morda je imela slab dan, morda je drog drsel do te mere, da ni mogla narediti nič. Čisto preprosto vprašanje, kako je bilo, bo naredilo ogromno, in odgovor nikoli ne bo samo: OK. Lahko je bilo super, lahko je bilo kar nekaj. Ravnodušnost pri plesu ob drogu ne obstaja:).
  4. Poslušaj jo, ko ti pokaže kakšne slike in videe, pozorno glej in poslušaj, nasploh, pokaži malo interesa. To nam veliko pomeni.
  5. Izdelaš lahko kakšno prisrčno voščilnico, če si boj umetniška duša lahko tudi kaj narišeš, napišeš. Na spletu lahko najdeš navdih, narediš kakšno primerjavo s slik prej in zdaj, najdeš kakšno smešno izjavo… res, možnosti je ogromno :).

 

Mademoisellka

 

Vir slike:
https://i.pinimg.com/1200x/2f/1c/42/2f1c429150c5007fd0fbc0e96ed774a2.jpg