Zaplešimo v Parku z Mademoiselle
dne 12.6.2016, od 18:00 – 21:00 ure, na ploščadi hotela Park

Zaplešimo v Parku z Mademoiselle je plesno družabni dogodek, katerega namen je skozi atraktivne, dih jemajoče plesne predstave, ki se bodo zgodile na ploščadi hotela Park, razbijati predsodke in obiskovalcem dogodka pokazati, da je ples ob drogu vedno bolj priljubljena oblika rekreacije, ki združuje prvine baleta, gimnastike, fitnesa in zapeljivega plesa.

Prvi plesni studio, ki je začel s poučevanjem plesa ob drogu v Sloveniji, plesni studio Mademoiselle in ljubljanski hotel Park, ki velja za ambasadorja kulture umetnosti, na prvi pogled tako različna, sta se tokrat združila s prav posebnim namenom. Širši javnosti namreč želita predstaviti nekatere zelo lepe, čutne, drzne… plesno športne discipline, kot je ples ob drogu, ki tako v Sloveniji kot povsod po svetu postaja vedno bolj prepoznan in priljubljen, vendar pa je marsikje, tudi pri nas, viden v napačni luči.

Na ploščadi pred ljubljanskim hotelom Park, si boste lahko ogledali več nastopov s plesom ob drogu, katere bosta izvedli Tina in Lucija iz plesnega studia Mademoiselle. Obe sta izkušeni inštruktorici plesa ob drogu že več let, njuno poučevanje in tudi nastopanje pa sta nekaj posebnega, saj se obe ponašata z zanimivim stilom plesnega izražanja, svoje pa doda tudi njuna neverjetno pozitivna energija, s katero navdušujeta in motivirata svoje tečajnice. V Parku bosta Mademoisellki prvič nastopili v čisto novi kolekciji blagovne znamke MilaKrasna.

Svoje plesno znanje bodo predstavile tudi Tease dance group iz Ljubljane. Dekleta povezuje ljubezen do plesa, glasbe in zabave, pri njihovih nastopih pa je stol (chair) praktično nepogrešljiv plesni rekvizit.

Na dogodku bo nastopila tudi plesna skupina Friday Mob, ki jo sestavljajo tečajniki Studia Dansa.
Plesni studio Mademoiselle bo na dogodku ekskluzivno predstavil tudi urbano plesno disciplino, ki v Sloveniji vsaj uradno še ni prisotna. Za kaj točno gre …. naj ostane presenečenje :)

Za glasbeno kuliso bo z izborom glasbe za vse okuse skrbel DJ Yoco.

Upamo da se boste dogodka udeležili v čim večjem številu, saj bomo z vašo podporo zares lahko rušili predsodke in Ljubljani in njenim prebivalcem pokazali, da je ples ob drogu ena najlepših a hkrati tudi zelo zahtevnih plesno – športnih dejavnosti.

Spremljaj nas tudi na Facebooku.

Plesni studio Mademoiselle in hotel Park