OBVESTILO, dne 12. 6. 2023: Žal je zaradi nestabilnega vremena Pole piknik odpovedan. 

 

NOVO: Zaradi neugodne vremenske napovedi je piknik prestavljen na soboto, 17. 6. 2023. Prijave potekajo do 10. 6. 2023.

 

Piknik bo v soboto, 3. 6. 2023, od 12. ure naprej na Bloški planoti.

Na piknik ste vabljeni vsi iz celotne Slovenje, ki se ukvarjate z vadbo na drogu oz. plesom ob drogu.

Na pikniku bo poskrbljeno za dobro pijačo in jedačo. Potekale bodo različne športne aktivnosti: badminton, odbojka, plavanje, možnost profesionalnega slikanja, sončenje… Proti večeru pa sledi program z nastopi ter pečenje krompirja na žerjavici, penice oz. marshmallow.

Ker je druženje predvideno pozno v noč, se lahko prespi na lokaciji, “zjutraj” pa skupaj zajtrkujemo. Prebudili bomo tabornike v sebi in šotorili ali spali pod milim nebom. Zato s seboj prinesi spalno vrečo in če imaš armaflex in šotor. Za postavitev šotora ne rabiš skrbeti, za to bodo poskrbeli naši pomočniki.

Da bomo lahko pokrili najem prostora, hrano in pijačo je prispevek za plačilo 30€ za tiste kateri boste prespali pa je dodatnih 5€ za domač zajtrk.

 

Prijava je obvezna.

Prijaviš se tako, da izpolniš PRIJAVNICO na Pole piknik 2023 jo skenirano, pošlješ na elektronski naslov: sportnodrustvorik@gmail.com in opraviš plačilo in s tem se prijava potrdi.

Plačila sprejemamo na TRR do 19.5.2023. Iz tehnično organizacijskih razlogov podaljšujemo rok prijave do 26. 5. 2023. Klikni na povezavo in si prenesi prijavnico: PRIJAVNICA

V primeru slabega vremena bo piknik prestavljen na rezervni termin 17.6.2023 kar bomo pravočasno obvestili po elektronski pošti. Denar vrnemo le v primeru odpovedi piknika.

Organizator piknika je Športno društvo RIK v sodelovanju z Mademoiselle studiem. Dogodek je javen kjer bomo slikali in snemali v promocijske namene.

 

Dogodek in dogajanje lahko spremljate v Facebook dogodku: POLE PIKNIK 2023