Že skoraj tradicionalno smo se Mademoisellke zbrale nekaj dni po novem letu v nam ljubih prostorih Mademoiselle plesnega studia. Po celem tednu nadomeščanja treningov, ki so odpadli med prazniki, smo si lahko privoščile še malo poprazničnega sladkanja in smo pridno spekle cel kup slaščic in slanih prigrizkov, ki bi nam jih zavidala marsikatera slaščičarna ali kavarna. Malce sladkanja nam je pa tudi pomagalo pri tremi, saj so vse skupine čakali nastopi, za katere smo se pripravljale cel december.

Za mnoge izmed nas je bil to prvi nastop, na katerem plešemo ob drogu in čeprav smo se zabave udeležile plesalke, ki smo v večini nastopale, tremi nismo mogle čisto pobegniti. Je že res, da smo nastopale v nam varnem okolju, a plesalke dobro vemo, kako mora izgledati nek korak in zato včasih še hitreje opazimo napake, ki pa se seveda na začetku vedno pojavljajo. Tolažilo nas je dejstvo, da nas vse čaka isto, tako da smo se med sabo seveda podpirale in spodbujale. Kot vedno, kajne? :)

Seveda pa naši nastopi niso bili edina pomembna točka večera. Ponovoletna zabava Mademoisellk je tisti dogodek vsako leto, ko se zberemo Mademoisellke iz vseh skupin, ki včasih le tečemo ena mimo druge med treningi ali pa se sploh ne srečamo. Na ta dan pa smo vse zbrane v studiu, se med seboj pogovarjamo, smejimo, izmenjujemo izkušnje in imamo nasploh super. Prostor kar kipi od pozitivne energije, količina ženskega klepetanja pa ne napoveduje dežja samo en dan vnaprej, temveč kar za cel teden :).

Nobena ponovoletna zabava pa ne more mimo brez daril in tako se je Mademoiselle žepnemu ogledalu pridružila še žepna lučka. Nismo pa le me dobile daril, temveč smo trenerke razveselile s presenečenjem, ki jim bo upamo da ostal v spominu še dolgo časa. Zabava je bila nasploh odličen začetek leta, poln smeha, odličnih izkušenj, uspešnih nastopov in mislim, da si vse želimo čim več takšnih srečanj skozi leto.

 

 

Mademoisellka

 

P.s. Še več slik si lahko ogledaš na Mademoiselle FB strani :)