Prijave na tečaje potekajo čez celotno leto. Ker gre za mesečne tečaje, se tem lahko pridruži kadarkoli.

Če si želiš vadbo preizkusiti oziroma želiš spoznati nas in naš način dela, je za prvi obisk na voljo t. i. poskusna ura.
Tiste, ki že imate izkušnje z vadbo na drogu in bi želele spoznati naš način dela, imate prav tako na voljo možnost poskusne ure za prvi obisk, kjer tudi ocenimo vaše znanje, da vam nato pri vpisu lahko svetujemo pristop na ustrezno stopnjo programa.

Na tečaje vadbe na drogu vpisujemo pripadnice nežnejšega spola, ki so starejše od 16 let.

Zaradi omejenega števila obiskovalcev na posamezni uri so prijave obvezne.

Ko se dogovori za termin za obisk tečaja, ta velja za vsak teden v mesečnem urniku. Prijavo na tečaj lahko opraviš preko kontaktnega obrazca na spletni strani ali na naslov prijave@mademoiselle.si.

Za prijavo je potrebno navesti ime, priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov, vrsto in termin vadbe. Potrditev prijave na izbrane termine pošljemo v odgovoru po elektronski pošti. Rezervacija termina velja samo do datuma, navedenega na rezervaciji oziroma do prvega termina mesečnega tečaja. Znesek je potrebno poravnati pred začetkom prve ure tečaja. V kolikor na rezervirani termin ne prideš in plačilo ni bilo opravljeno, tvoja rezervacija zapade in je mesto oddano naslednjemu, ki je v čakalni vrsti. V kolikor si nas obvestila, da se dogovorjenega termina ne boš udeležila in bi želela tečaj obiskovati, lahko le s plačilom rezerviraš svoje mesto, kajti v nasprotnem primeru rezervacija zapade. Tako je potrebno v tem primeru znesek poravnati in potrdilo o plačilu poslati na elektronski naslov prijave@mademoiselle.si pred začetkom druge ure tečaja. Prenos zakupljenih ur na tretjo osebo ni mogoč.

Ob prijavi in plačilu za naše tečaje pri poslovnih partnerjih slediš navodilom na njihovih spletnih mestih. Ko urediš, nam to sporoči na elektronski naslov prijave@mademoiselle.si, potrditev prijave na izbrane termine pa pošljemo v odgovoru po elektronski pošti.

Postopek prijave / rezervacije in pogoji načina plačila na delavnice, zabave in ostale aktivnosti studia: v kolikor bodo ti potekali drugače kot je navedeno v splošnih pogojih na tem spletnem mestu, bodo obiskovalci o tem obveščeni ob najavi posamezne aktivnosti kot del splošnih informacij o delavnici /dogodku/aktivnosti in pa v pogovoru z obiskovalcem preko elektronske pošte.

Kako poteka vpis in prijava pa si lahko prebereš tudi na strani: »Vpis in prijava na tečaj«.