Malo za hec, malo zares :). Zagotovo sem ti že omenila, da smo plesalke ob drogu bitja posebne sorte. Smo super družba, zabavne, komunikativne…a kot vsi ljudje imamo kakšne svoje posebnosti, ki pridejo na plano predvsem takrat, ko ljudje z nami preživijo več dni skupaj. Ena izmed takih priložnosti je tudi preživljanje dopusta in mislim da je dobro naše sopotnike pripraviti na to, kaj jih čaka, ko se odpravijo z nami na počitnice.

1. Ko vidimo primeren drog za plezanje s kakšnim lepim ozadjem (kakšno lepo pokrajino ali pa znamenitostjo), bomo izkoristile priložnost za sliko in najbrž splezale nanj. Zato naj se naši sopotniki pripravijo, da jim lahko potisnemo v roke fotoaparat ali mobitel in začnemo plezati po kakšni ulični svetilki ali znaku. In to parkrat dokler ne dobimo ven dobrega rezultata. En del naših možganov je vedno na preži za primerno ”štango” :)

2. Imamo modrice in praske. In zato nas bo zagotovo kdo kdaj pa kdaj čudno pogledal, ali pa se spraševal, če nas kdo pretepa. Sploh na plaži in v kopalkah, če pa se učimo kakšen čisto nov element ravno pred potjo na dopust pa še bolj verjetno. Sama sem šla par let nazaj na morje ravno po učenju supermana in moje noge takrat res niso bile za na plažo, ampak do takrat sem se že tako navadila modric, da mi je bilo vseeno.

3. Ni nam nerodno biti v kopalkah. Ni nam čudno, da bi bile v kopalkah cel dan, in tako hodile naokrog. Naša oblačila za trening namreč ne pokrijejo ravno veliko in ko se jih popolnoma navadimo, se odvadimo skrivati svoje telo. Smo vajena, da ga vidimo takšnega, kot je, in se popolnoma sprejemamo, zato tudi nimamo občutka, da moramo v kopalkah karkoli skrivati.

4. S torbice nam lahko kadarkoli pade magnezij, kakšen drug grip, brisača, kompletek…s časom sem namreč opazila, da se v vsaki moji torbi znajde nekaj takega, in čisto lahko se zgodi, da pozabimo torbico pred dopustom izprazniti.

Kakšna opozorila in nasveti so pa na tvojem seznamu :)?

 

Mademoisellka